שיפודי עוף בקוקוס וחתיכות מנגו
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
הגולש/ת ורדה לוי
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
לשיפודים:
4 חצאי חזה עוף מנוקים
קוביות גדולות מ4-5 פירות מנגו בשלים

למרינדה:
3 שיניי שום כתושות
300 מ"ל חלב קוקוס
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל
1 כפית זנגביל טחון (לא חובה)
1 כפית אבקת צ'ילי
רבע כוס מיץ לימון טרי
כף סוכר חום
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הבשר לקוביות גדולות ומשרים במרינדה במשך חצי שעה.
  2. משחילים על שיפוד לסרוגין עם קוביות המנגו ושמים על האש.
  3. במהלך הצלייה ממשיכים להבריש את השיפודים ברוטב.
הערות והמלצות:
הצעה להגשה:
להגיש עם סלט ירקות מטובל רגיל או ברוטב חמאת בוטנים
שלח לחבר הדפס מתכון