קוקטייל לערב מושלם
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
מסעדת ריב"ל 9
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 כוס גבוהה
3 כפיות סירופ בטעם תפוז
1 מנה וודקה קפואה
4 קוביות קרח
2 כפיות סירופ בטעם תות
¾ כוס מים קרים
לעיטור: אננס או 1/4 קיווי
אופן ההכנה:
  1. לערבב את הסירופ בטעם תות עם המים הקרים והוודקה ולצקת לכוס
  2. להוסיף את הקרח
  3. לצקת את סירופ התות לכוס (הסירופ שוקע לתחתית)
  4. לעטר באננס/ קיווי ולהגיש
שלח לחבר הדפס מתכון