מנג'רה, סופלה שוקולד
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת גספאצ'ו
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
5 ביצים
180 גר' סוכר
200 גר' מרגרינה מומסת
250 גר' שוקולד בלגי
75 גר' קמח
25 גר' קורנפלור
5 גר' אבקת אפיה
תמצית וניל
אופן ההכנה:
  1. ממיסים את השוקולד במרגרינה.
  2. מקציפים בעדינות את הביצים עם הסוכר.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים.
  4. אופים בחום של 170 מעלות במשך 15-20 דקות.
שלח לחבר הדפס מתכון