עוגת שוקולד
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת אסנת ואבי עסור
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1.5 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס קוקוס
כוס סוכר
כוס אגוזים קצוצים
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות משקה נס קפה
מעט ברנדי
לקרם:
50 גרם שוקולד
50 גרם מרגרינה
רום
אופן ההכנה:
  1. מערבבים קמח, אבקת אפיה, קקאו, קוקוס, סוכר ואגוזים.
  2. להוסיף ולערבב ביצים, שמן, כוס נס קפה וברנדי.
  3. אופים בתבנית 24 בחום בינוני כחצי שעה.
  4. כשמוכן יוצקים על העוגה כוס משקה נס קפה.
  5. ממיסים את חומרי הרוטב במיקרו ושופכים על העוגה.
  6. הצעת הגשה: לחמם במיקרו (זמן קצר מאד) חתיכת עוגה ולהגיש עם כדור גלידה וניל וסירופ שוקולד.
שלח לחבר הדפס מתכון