שושנת ציפס
סוג המתכון:
מתכוני ילדים, שונות
בעל המתכון:
הגולש/ת רבקה עטיה
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה תלוי בזריזות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
10
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה
1 כף כורכום
מעט מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. בקערה א 4 כפות קמח מעט מלח כורכום ומים מזוקקים לערבב
  2. יחד לבלילה אחידה.
  3. בקערה ב: לקלף תפוחי אדמה , לחתוך אותם בסכין כמו שמקלפים תפוחי אדמה ומתקבלת צורת שושנה כשמטגנים אותה.
  4. אפשר גם עם מכשיר מיועד לזה.
  5. לערבב את התפוחי אדמה בקערת הבלילה ובעזרת כף
  6. מטגנים במחבט לשמן חם עד שיזהיב.,ומתקבלת צורת
  7. שושנה .
הערות והמלצות:
כל ילד שאוהב ציפס יאהב את הנ,"ל כי חבל על הזמן.


תודה רבה .
שלח לחבר הדפס מתכון