ירכיים עוף " תמרים פלוס" - ירכיים בגריל עם סילאן
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
מסעדת "רוברג"
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
חומרים:
8 יח' ירכיים עוף עם עור ללא עצמות
400 גר' סילאן ( דבש תמרים )"חצר כנרת"
לתיבול: פלפל שחור גרוס, צ'ילי טחון ,קטצ'ופ ושמן זית


החומרים למשרה:
1 קופ' מיץ תפוזים קפוא פריגת
½ ליטר מים
¼ כוס סויה
לתיבול: פלפל שחור גרוס, קארי וג'ינג'ר
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. •לערבב את כל מצרכי המשרה ולהניח בתוכו את העופות ללא פחות משעתיים (אפשר גם יותר)
  3. •להוציא את הירכיים מהמשרה ולצלות על הגריל עם העור כלפי מטה ולהפוך מידי פעם/ או בתנור עם העור כלפי מעלה ולהפוך מידי פעם
  4. •לערבב את הסילאן עם התיבול ולצקת על הירכיים המוכנים מיד עם הוצאתם מהגריל.
  5. •אפשר להגיש עם אורז מאודה ומתובל
שלח לחבר הדפס מתכון