סטייק פרגית בעשבי תיבול
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
השף קובי אבד, מסעדת מיתוס
כשר:
לא
זמן הכנה:
20 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
ירך של עוף מפורקת ומפולטת
2 כפות שמן זית
כפית פפריקה אדומה
כפית רוטב צ'ילי מתוק
כפית רוטב צ'ילי חריף
1 עלה טימין
1 עלה בזיליקום
1 שן שום קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. 1. מערבבים את כל המרכיבים יחד.
  2. 2. משרים כ-10 דקות.
  3. 3. מכניסים לתנור שחומם מראש וצולים 7 דקות.
  4. 4. מגישים עם סלט עלים רענן
שלח לחבר הדפס מתכון