עוף באגוזי קשיו
סוג המתכון:
עופות, מתכוני ילדים
בעל המתכון:
מסעדת הסינית האדומה
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1/4 כוס מכל ירק מאודה: כרובית, אפונה ירוקה, גזר פרוס, תירס גמדי
1 פלפל חריף אדום, פרוס
1 בצל לבן חתוך גס
2 בצלים ירוקים חתוכים גס
שמן לטיגון
150 גרם חזה עוף פרוס דק, מאודה
2 כפות אגוזי קשיו מטוגנים
1 כפית שבבי שום מטוגנים
מעט סוכר, מלח ופלפל לבן
3 כפות סויה כהה ורוטב סויה
1 כף רוטב צדפות
1 כף ברנדי
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה:
  1. 1. מקפיצים את כל הירקות כדקה בווק עם מעט שמן חם מאוד.
  2. 2. מוסיפים את העוף עם מעט מים רותחים, מערבבים, מוסיפים אגוזי קשיו ומתבלים.
  3. 3. מכינים בלילת קורנפלור דלילה ברבע כוס מים, מוסיפים לווק, בוחשים ומבשלים כשתי דקות באש גבוהה, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
שלח לחבר הדפס מתכון