סלט השף
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף קאפלו 27, מסעדת Cappello 27
כשר:
כן
זמן הכנה:
קצר
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2
מרכיבים:
חסה
פטריות טריות
גבינה בולגרית
אגוזי מלך
זיתים שחורים
פלפל אדום/ירוק קלוי
ניוקי מטוגן

לרוטב:
פלפלים קלויים
חומץ
צ'ילי
פפריקה מתוקה
שום
סוכר
מיץ לימון.
אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל מרכיבי הרוטב ביחד
  2. לחתוך את החסה, הפטריות ושאר המרכיבים
  3. להוסיף מעל הירקות את הניוקי המטוגן
  4. מעל הכל להוסיף את הרוטב ולהתחיל לאכול!
שלח לחבר הדפס מתכון