עוגת גבינה אפויה- ביסטרו בר" אדלה"
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת אדלה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
200 גרם עוגיות חמאה/ ביסקוויטים
1/2 חב' חמאה (50 גרם) מומסת
6 ביצים
2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)
2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם) + 2 כפות
1/2 כפית תמצית וניל
גרידה מלימון אחד
אופן ההכנה:
  1. לבסיס
    לטחון את הביסקוויטים עד לקבלת מרקם דק
  2. לערבב עם החמאה המומסת
  3. להדק את התערובת לתחתית התבנית
  4. לקרם
    להקציף קלות את הגבינה,עם 1 גביע שמנת חמוצה וכוס סוכר ולהוסיף את הביצים אחת-אחת. להוסיף את גרידת הלימון ואת תמצית הוניל.
  5. לצקת את התערובת לתבנית ולאפות כ-40 דקות בחום של °170
  6. להוסיף 1 גביע שמנת חמוצה ו-2 כפות סוכר, להחזיר לתנור למספר דקות ולצנן.
  7. רצוי להכין את העוגה יום מראש
שלח לחבר הדפס מתכון