עוגת גבינה קרה בשילוב זר פירות טרופיים ושוקולד לבן
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף דקל אשכנזי
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
חומרים לבסיס:
200 ג' אגוזי לוז טחונים
200 ג' שוקולד לבן מומס
100 ג' דבש

חומרים למילוי גבינה קרה:
400 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים
400 ג' שמנת חמוצה
200 ג' אבקת סוכר
תמצית וניל לפי הטעם
גרידת לימון לפי הטעם
500 ג' שמנת מתוקה מוקצפת 80%
10 ג' ג'לטין מומס ב - 50 ג' מים קרים
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל חומרי הבסיס בקערה ומשטחים על בסיס התבנית.
  2. מערבבים גבינה עם שמנת, סוכר, וניל וגרידת לימון למסה חלקה.
  3. מחממים ג'לטין שהומס מראש עד לחום פושר ונוזל חלק ללא גושים.
  4. מערבבים מעט מהגבינה עם הג'לטין לצורך השוואת טמפרטורות ומאחדים עם היתרה של הגבינה והשמנת המוקצפת.
  5. יוצקים על הבסיס ומיישרים.
  6. מקררים היטב עד להתייצבות המסה (רצוי למשך הלילה).
שלח לחבר הדפס מתכון