עוגת גבינה
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת אסנת ואבי עסור
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
3 גביעי גבינה עד 9% (אפשר פחות)
1 שלי 3%
4 ביצים מחולקות
1 כוס סוכר, מחולקת לשני חצאי כוס
וניל
2 כפות מדידה גדושות של קורנפלור
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
  1. מערבלים במיקסר - גבינה, שלי, 4 חלמונים, 1/2 כוס סוכר, וניל, קורנפלור ושתי כפות אינסטנט פודינג וניל במיקסר.
  2. לחוד מקציפים את 4 החלבונים + 1/2 כוס סוכר ואז מאחדים.
  3. משמנים תבנית 26 ומקמחים.
  4. שופכים את התערובת לתבנית ואופים בחום של 150 מעלות כשעה בטורבו.
  5. מערבלים את השמנת המתוקה + 1/2 כוס חלב + יתרת הפודינג ומורחים על העוגה לאחר שהעוגה קצת התקררה.
שלח לחבר הדפס מתכון