עוגת גבינה עם צימוקים
סוג המתכון:
מאפים
בעל המתכון:
הגולש/ת מור כליפה
כשר:
כן
זמן הכנה:
80 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
15
מרכיבים:
50 ג"ר חמאה מומסת
750 ג"ר גבינה 9%
1 גביע שמנת חמוצה
1כף גרידת לימון
3 כפות קמח תופח
4 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל 100
ג"ר צימוקים בהירים
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
  1. שמים בקערה את החמאה הגבינה השמנת גרידת הלימון הקמח חלמונים וסוכר וניל ומערבבים היטב
  2. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מקפלים את קצף הביצים לתערובת הגבינה עד לקבלת בלילה אחידה
  3. מרפדים בנייר אפיה תבנית 27+30 ומחממים תנור ל180 מעלות
  4. יוצקים לתבנית את הבלילה זורים מעל את הצימוקים ומחדירים אותם מעט פנימה
  5. אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה ויציבה מצננים וזורים מעל אבקת אפיה
הערות והמלצות:
אם העוגה מזהיבה לפני סיום זמן האפיה מכסים אותה בנייר אפיה בצורה רופפת וממשיכים לאפות עד תום זמן האפיה
שלח לחבר הדפס מתכון