כבד עוף ברוטב מייפל מונח על ריבת בצל
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
אופן ההכנה:
  1. אופן הכנת ריבת בצל:
  2. לוקחים 4 בצלים חתוכים לרצועות ומבשלים עם 200 גר' סוכר מחכים שהבצל יקבל צבע חום חזק.
  3. מוסיפים 2 כוסות יין אדום ו-1/4 כוס חומץ בלסמי
  4. חשוב לערבב כל הזמן כדי למנוע שריפה.
  5. לאחר רתיחה לעבור לאש נמוכה
  6. אופן הכנת המנה:
  7. מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים 1/4 בצל חתוך לקוביות משחימים ומוסיפים כפית ג'ינג'ר מגורד.
  8. מוסיפים את הכבד מטגנים לפי מידת הצליה הרצויה ומוסיפים קורט מלח.
  9. מוסיפים 1/4 כוס יין אדום מחכים כדקה ומוסיפים 1/4 כוס רוטב מייפל.
  10. ההגשה נעשית על לחם ג'בטה עם ריבת בצל קלויה בתנור ומעל מעטרים בבצל ירוק קצוץומלח גס.
שלח לחבר הדפס מתכון