לתת את הנשמה ואת הכבד
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
השף קוני הרץ, מסעדת קאזה דו ברזיל ראשל"צ | נסגר | מוסתר
כשר:
לא
זמן הכנה:
כ-30 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
מצרכים:
150 גר' כבד אווז
רבע ג'בטה קלוייה

מצרכים לרוטב:
30 גר' תאנים ומשמשים חתוכים לקוביות קטנות
רבע מקל קינמון
כוכב אניס
כף סוכר חום
חומץ בלאסמי, גרנדין ומירין (כף מכל דבר)
חופן קטן של עלי טימין
רבע בצל סגול חתוך לרצועות
חצי כוס יין אדום
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה לרוטב:
  2. מערבבים את כל הרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה, לאחר מכן מצמצמים מעט.
  3. אופן ההכנה למנה:
  4. קולים את הג'בטה.
  5. צורבים את כבד האווז למידת העשייה הרצויה ויוצקים את הרוטב מעל.
  6. מניחים את כבד האווז עם הרוטב על הג'בטה ומגישים.
הערות והמלצות:
בתיאבון!
שלח לחבר הדפס מתכון