קפוצ'ינרה
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת זאב קוז'יקארו
כשר:
לא
זמן הכנה:
2 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
מנת אספרסו
חלב מוקצף
קוזה נרה
סוכר
עוגיית קנטוצ'י
אופן ההכנה:
  1. מקציפים חלב עד שמתקבל מרקם סמיך וצפוף.
  2. את החלב המוקצף מוזגים מעל האספרסו הקצר לכוס קפ'וצינו ומוסיפים 2 כפות קוזה נרה.
  3. הוסף סוכר ע"פ הצורך.
  4. קשט עם עוגיית קנטוצ'י לצד הספל.
הערות והמלצות:
תהנו.
שלח לחבר הדפס מתכון