קנלוני עשיר בגבינות
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
מסעדת מיט בר Meat Bar תל אביב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
5 עלי לזניה טריים.
500 גרם גבינת סנט מור
50 גרם פרמז'ן.
300 גרם ריקוטה
100 גרם צפתית
10 גרם פלפל צ'ילי
15 גר' בזיליקום
20 גר' שום כתוש
200 גר' פלפלים קלויים
אופן ההכנה:
  1. מגררים את כל הגבינות בפומפייה ומערבבים עם כל שאר המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.
  2. חותכים את עלי לזניה בגודל רצוי( מומלץ 6*4) וממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.
  3. מניחים על תבנית משומנת.
  4. מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.
  5. ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.
שלח לחבר הדפס מתכון