עוגת שוקולד חמה
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת קלואה
כשר:
כן
זמן הכנה:
עד חצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
8 ביצים
400 גרם סוכר
300 מיליליטר שמנת מתוקה
300 מיליליטר שמן סויה
400 גרם קמח
¼ 1 אבקת אפייה
400 גרם שוקולית
מעט וניל
אופן ההכנה:
  1. להקציף את הביצים והסוכר.
  2. להוסיף בהדרגה בהילוך נמוך במיקסר את השמנת מתוקה ושמן הסויה.
  3. להוסיף בהדרגה קמח, אבקת אפייה, שוקולית ווניל.
  4. להעביר הכל לתבנית עגולה מס' 28, משומנת בחמאה ומקומחת בקמח.
  5. לאפות בתנור כ - 50 דקות בחום של 160 מעלות.
הערות והמלצות:
המלצת הגשה: לחתוך משולש עוגה, לחמם אותה ולשים בצלחת רחבה עם כדור גלידה וניל וכדור שוקולד ולפזר מעל אבקת סוכר.
שלח לחבר הדפס מתכון