באפלו ווינגס ברוטב ברביקיו
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
מסעדת תל אביב ברוהאוס | בשיפוצים | מוסתר
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
700 גרם כנפי עוף נקיות מנוצות (שרופות)
100 גרם סוכר חום
2 כפות חרדל
1/2 כוס קטשופ (עדיף מעושן)
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף שום כתוש
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה
4 כפות סויה
2 כוסות מיץ עגבניות
1 כפית רוטב ווסצ'סטר / טבסקו
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
  1. ממיסים את הסוכר בסיר על אש נמוכה
  2. מוסיפים את החרדל, הקטשופ והתבלינים
  3. מוסיפים את מיץ העגבניות והסויה
  4. מבשלים על אש נמוכה חצי שעה ומתבלים במלח ופלפל
  5. הרכבת המנה:
  6. משרים את הכנפיים ברוטב הברביקיו למשך הלילה, ואז צולים אותם על הגריל.
שלח לחבר הדפס מתכון