בראוניס
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף תדמור - בית ספר לבישול
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
130 גר' חמאה
130 גר' שוקולד
170 גר' סוכר (קצת פחות מכוס)
3 ביצים
70 גר' קמח
50 גר' אגוזים גרוסים
50 גר' שוקוצ'יפס
כפית תמצית וניל
חצי כפית נס-קפה
אופן ההכנה:
  1. מחממים את החמאה עם השוקולד בסיר, על האש.
  2. מוסיפים את הסוכר, מערבבים כדקה ומכבים את האש.
  3. מוסיפים ביצים ובוחשים היטב.
  4. מערבבים יחד: קמח, אגוזים, שוקוצ'יפס, וניל ונס קפה, ומוסיפים לתערובת.
  5. מוזגים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, במשך כ- 20 דקות, עד להתייצבות.
שלח לחבר הדפס מתכון