בראוני'ס שוקולד
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת תדמור
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
130 גרם חמאה
130 גרם שוקולד
170 גרם סוכר
3 ביצים
70 גרם קמח
50 גרם אגוזים מלך או פקאן שבורים גס
50 גרם שוקו- צ'יפס
תמצית וניל איכותית
מעט נס-קפה (אבקה או גרגירים)
אופן ההכנה:
  1. טורפים את הביצים בקערה ומשאירים בצד.
  2. ממיסים בסיר על האש את החמאה והשוקולד, מוסיפים באיטיות את הסוכר לבלילה. כשהתערובת נוזלית ואחידה זה הזמן לכבות את האש.
  3. נותנים לתערובת להתקרר דקה או שתיים ומוסיפים את הביצים, הקמח, תמצית הווניל ואת הנס קפה (כמות הקפה היא לשיקולכם,
  4. ולמידה בה אתם אוהבים את טעמו, אבל מומלץ להוסיף לפחות חצי כפית).
  5. מערבבים הכול היטב ושופכים פנימה גם את האגוזים הגרוסים ואת השוקו-צ'יפס.
  6. ניתן להוסיף: ליקר קפה, קקאו או תפוז, פתיתי שוקולד מריר או לבן, שקדים, צימוקים ואפילו עדשים לילדים שבינינו.
  7. מוזגים את התערובת לתבנית עד למחצית הגובה, אופים ב-170 מעלות כ-20 דקות עד לקבלת מראה זגוגי למעלה, מוציאים מהתנור, מצננים וחותכים.
שלח לחבר הדפס מתכון