קיש ברוקולי וגבינת עיזים
סוג המתכון:
פשטידות, תוספות
בעל המתכון:
השף אורן אזולאי
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
לבצק:
1/2 ק"ג קמח
200 גר' חמאה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כוס יוגורט
2 ביצים

למילוי:
ק"ג ברוקולי, חתוך לפרחים
250 גר' גבינת עיזים
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שאטה
3 ביצים
3 בצלים חתוכים לרצועות דקות
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את הקמח, החמאה, המלח והפלפל עד שנוצרים פירורים.
  2. מוסיפים את היוגורט והביצים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מקפיצים את הברוקולי והבצל במחבת עם מעט שמן.
  4. מוסיפים את כל התבלינים, מקפיצים קלות ומעבירים לקערה.
  5. מקררים את המילוי, מוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים.
  6. משטחים את הבצק בתבנית רצויה.
  7. פורסים את מילוי הקישואים מעל ומכניסים לתנור ל-17 דקות ב-180 מעלות.
שלח לחבר הדפס מתכון