פשטידת ברוקולי
סוג המתכון:
פשטידות, תוספות
בעל המתכון:
הגולש/ת אילנה ארדיטי
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
8
מרכיבים:
1 ק"ג ברוקולי טרי או קפוא של סנפרוסט
2 בצלים בינונים
1שמנת לבישול
3 ביצים
3 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. אם בחרתם בברוקולי טרי אז לבשל אותו מעט במים רק שיתרכך מעט . ברוקולי קפוא להפשיר לפי ההוראות. לחתוך את הברוקולי לחתיכות גסות .
  2. לטגן את הבצל עד להזבה ולהוסיף לברוקולי החתוך עם השמן שבו טוגן.
  3. להוסיף לתערובת את שאר החומרים ביצים קמח מלח פלפל ושמנת לבישול. לערבב היטב.
  4. לשמן תבנית פיירקס עגולה קוטר 26 לשים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות בערך כשעה, או עד שהפשטידה מוכנה.
הערות והמלצות:
הפשטידה טעימה לאכילה גם כשהיא קרה
שלח לחבר הדפס מתכון