בורגול
סוג המתכון:
תבשילים
בעל המתכון:
מסעדת סקופ
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2 מנות
מרכיבים:
1.5 כוסות בורגול
1 בצל קצוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
חופן צימוקים וקשיו
0.5 כפית קינמון
0.5 כפית כורכום
0.5 כפית פפריקה מתוקה
0.5 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. לשרות את הבורגול במים ל - 20 דקות.
  2. להקפיץ במחבת גדולה את הבצל והגזר, להוסיף את התבלינים, את הקשיו ואת הצימוקים.
  3. מקפיצים 10 דקות עד שהבצל מוזהב.
  4. מוסיפים את הבורגול ומקפיצים לעוד 5 דקות.
  5. מניחים בצלחת ומגישים עם פלחי תפוז.
הערות והמלצות:
אחרי כל הבישולים ולפי שהאורחים מגיעים.
להרתיח בסיר מים ומקלות קינמון כדי ליצור ריח טוב ואווירה נעימה.
שלח לחבר הדפס מתכון