בלינצ'ס בפירות עם שוקולד חם וקצפת
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת ל'אנטריקוט L'entrecote
כשר:
כן
זמן הכנה:
20 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
2
מרכיבים:
2 כוסות קמח
קורט מלח
קורט סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כוס מים
1 ביצה
חצי כוס ברנדי

1 תפוח
1 אגס
1 בננה
1 אפרסק

לשוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1 קופסה שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
  1. לשים בקערה את הקמח, הסוכר, המלח ולערבב.
  2. לקשקש את הביצה ולהוסיף עם הווניל לקמח הסוכר והמלח. להוסיף את המים לבלילה. לטרוף היטב ולהניח בצד ל-25 דקות.
  3. לקלף ולחתוך לקוביות את התפוח, האגס, הבננה והאפרסק.
  4. להמיס את השוקולד עם החמאה והשמנת במיקרוגל.
  5. לטגן בלינצ'סים מהבלילה במחבת טפלון.
  6. לטגן בנפרד את כל הפירות ב-2 כפיות חמאה עד להזהבה.
  7. להוסיף 2 כפיות סוכר, לשפוך את הברנדי ולהדליק.
  8. לפזר פירות על הבלינצ'ס.
  9. לגלגל את הבלינצ'ס ולשפוך עליו שוקולד חם.
הערות והמלצות:
ניתן להוסיף קצפת
שלח לחבר הדפס מתכון