בסטיל (קציצה טריפוליטאית) כשר לפסח
סוג המתכון:
תוספות
בעל המתכון:
הגולש/ת עליזה גבאי
כשר:
כן
זמן הכנה:
כשעה
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
3 (כ6 קציצות - 2 לכל אדם)
מרכיבים:
2-3 תפוחי אדמה גדולים קלופים
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
קמח מצה
-- למילוי--
1 בצל קצוץ מטוגן
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
פלפל מלח לפי הטעם
1/2 כוס צנוברים קלויים
1 ביצה
200 גרם בשר טחון מטוגן
אופן ההכנה:
  1. לערבב היטב את הבצל, הפטרוזיליה, הפלפל, המלח, הבשר הטחון והצנוברים.
  2. להרתיח את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים, להוציא מהמים ולמעוך היטב.
  3. להוסיף לתפוחי האדמה המעוכים ביצה, פלפל שחור ומלח.
  4. כל כף היד (הרטובה) לרדד את תפוחי האדמה, לשים במרכז כף מתערובת הבשר ולסגור עליה את תפוחי האדמה (כמו קו?בה)
  5. לפזר מסביב קמח מצה, להדק ולטגן!
הערות והמלצות:
רצוי להגיש עם פלחי לימון על מצע עלים ירוקים
שלח לחבר הדפס מתכון