בריוז' - מאפה צרפתי
סוג המתכון:
מאפים
בעל המתכון:
מסעדת La Guta
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
קג' קמח
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה בטמפרטורת החדר
1 כפית מלח
2 כפות סוכר
40 גרם שמרים
5 ביצים
1.5 כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את המים, השמרים וחצי כף סוכר, ומניחים בצד לתפוח.
  2. את המרגרינה מערבבים עם הביצים, הסוכר, המלח והשמרים התפוחים.
  3. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שנוצר בצק. (ניתן להוסיף לבצק מעט זעתר, שקדים או טימין).
  4. כשהבצק כולו תופח לשים אותו שוב, ולהתפיח פעם שניה.
שלח לחבר הדפס מתכון