סלט ארטישוק עם עגבניות שרי ובצל סגול בתבלון גינתי
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף סהר רפאל, מסעדת כרמים
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
6 תחתיות ארטישוק חתוכות ל-6
10 זיתי קלמטה מגולענים חצויים
20 יחידות עגבניות שרי חצויות
1 בצל סגול בינוני פרוס
רבע כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 כפות מיץ לימון
ענף זעתר טרי מעולעל
ענף תימין מעולעל
אופן ההכנה:
  1. מניחים את כל המרכיבים בקערה עמוקה ומערבבים היטב.
  2. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון.
  3. מניחים בצד למשך 10 דקות, במטרה למזג בין הטעמים, מערבבים ומגישים טרי לשולחן.
שלח לחבר הדפס מתכון