מרק ארטישוק עם ערמונים
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
השף טארק שהואן
כשר:
כן
זמן הכנה:
40 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
5
מרכיבים:
חצי קילו ארטשוק ירושלמי שטוף היטב ומקולף.
20 יחידות ערמונים קלופים .
5 שיני שום קלופים.
1 בצל לבן קלוף וחתוך לקביות.
1 ליטר שמנת מתוקה .
2 כוסות חלב .
2 תפוח אדמה קלפים וחתוכים לקוביות
מלח פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
3 כף שמן זית .
אופן ההכנה:
  1. בסיר חם מטגנים בשמן שום בצל כמה דקות עד הזהבה
  2. מוסיפים את שאר הדברים ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב ומתבלים עד שהתפוח אדמה והארטישוק מוכנים.
  3. טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד קבלת קרם חלק ובודקים טעמים ומגישים עם כמה נקדות של שמן זית מעל בתאבון.
שלח לחבר הדפס מתכון