תפוחי עץ מפנקים לעונת הסתיו
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת ליאורה אקוקה (גולדברג)
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חומרים:
4 תפוחי עץ ירוקים מתוקים אורגניים
2 תפוחים אדומים אורגניים (חתוכים לקוביות או רצועות)
1/2 כוס חמוציות או תותי יער מיובשים עונה אז טריים
1-2 כף קינמון טחון
1/2 כוס אגוזי מלך או שקדים חצויים (או רבעים ) אם שקדים יש להשרות במים
כמספר שעות לעיכול טוב יותר
2-3 כפות אגבה ממתיק טבעי או לתת מאורז מלא - להשיג בחנויות הטבע
מים לפי הצורך (רבע כוס או פחות )
1/4 כוס שיבולת שועל מלאה אורגנית
חופן חמוציות ללא סוכר
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. לערבב בכלי עמוק את כל החומרים ולעסות את שיבולת השועל כדי לרכך אותה
  3. להניח בנייר פרגמנט ולאפות בתנור בטמפרטורה של C150-200 עד השחמה קלה כשהתפוחים ושיבולת השועל מקבלים מרקם דומה לגרנולה
הערות והמלצות:
להגיש כמנה אחרונה או תוספת לדייסת קווקר -שיבולת שועל
שלח לחבר הדפס מתכון