ריבת בצל
סוג המתכון:
תוספות, שונות
בעל המתכון:
מסעדת הפינה הכפרית
כשר:
כן
זמן הכנה:
15 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
ליטר סויה
1/2 ק"ג סילון (דבש תמרים)
20 בצלצלי פנינה
10 שיני שום שלמות
3 בצלים סגולים פרוסים גס
כוס חומץ בן יין
1/2 ליטר צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
  1. 1. שמים את כל המרכיבים בסיר ומערבבים.
  2. 2. מניחים על הכיריים, על אש נמוכה, למשך 15 דק'
הערות והמלצות:
ע"מ להקשות את הרוטב, להוסיף קורנפלור.
שלח לחבר הדפס מתכון