סלט עלי אנטריקוט עם מנגו ושעועית שחורה ביין אדום
סוג המתכון:
סלטים, בשרים
בעל המתכון:
מסעדת ocean בר פירות ים - נסגר|מוסתר
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
1
מרכיבים:
150 גרם פרוסות דקות של נתח אנטריקוט משובח
1/3 מנגו קלוף וחתוך לקוביות בינוניות
50 גרם שעועית שחורה מבושלת עד ריכוך
חופן עלי ארוגולה או עלי רוקט
2 כפות שמן זית
1 כפית שמן שומשום
מלח ופלפל לפי הטעם

רוטב:
½ כוס יין אדום
½ כוס חומץ בלסמי
80 גרם סוכר
אופן ההכנה:
  1. להכנת הרוטב:
  2. 1. מכניסים את כל רכיבי הרוטב לקלחת ומבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים לחצי מהכמות. מניחים בצד להתקרר.
  3. להכנת הסלט:
  4. 1. צולים במחבת את נתחי האנטריקוט עם מעט שמן זית.
  5. 2. שמים בקערה אחת את הנתחים הצלויים, עלי ארוגולה/רוקט, מנגו ושעועית שחורה.
  6. 3. מתבלים בשמן זית, שמן שומשום, מלח ופלפל.
  7. 4. מניחים בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב המצומצם והמקורר מעל.
שלח לחבר הדפס מתכון