ברביקיו אמריקאי של מסעדת קימל
סוג המתכון:
בשרים, טעם עולמי
בעל המתכון:
מסעדת קימל
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
1 ק"ג ספר ריבס/שפונדרה
לרוטב הברביקיו:
1 כוס עגבניות מרוסקות
1 כוס דבש תמרים
4 יח' גמבה אדומה שנקצצה דק
כוסברה טרייה קצוצה היטב
1/2 ל' יין אדום
250 ג' קטשופ איכותי
1/2 כף כוסברה טחונה יבשה
פלפל שחור/מלח
2 כפות סוכר חום
2 ראשי שום טרי כתוש
2 כוסות מים
3 ענפי טימין
2 פלפלוני צ'ילי
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הבשר על האש במשך שעתיים לפני הצליה.
  2. להכנת הרוטב: מכניסים את כל החומרים לרוטב לסיר. מבשלים 1/2 שעה על אש נמוכה מאוד עד לצמצום לכדי מחצית הכמות.
  3. בזמן הצלייה, מברישים את הבשר ברוטב כל הזמן, עד להכנתו המלאה. צולים על אש נמוכה מאוד כדי שלא ישרף הסוכר.
שלח לחבר הדפס מתכון