תרד בשמל
סוג המתכון:
תוספות
בעל המתכון:
מסעדת אלהמברה
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
6
מרכיבים:
1 קילו תרד
1/2 ליטר חלב
צנצנת שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח, פלפל
5 גר' מוסקט טחון
50 גר' חמאה
2 כפות קמח
אופן ההכנה:
  1. 1. מבשלים את התרד בין רבע שעה ל-20 דקות.
  2. 2. חותכים דק-דק או טוחנים במטחנה.
  3. 3. להכנת הרוטב שמית את החמאה בסיר, וכשהיא נמסה שמים את הקמח, פלפל, מלח מוסקט והחלב חם ומקבלים "בשמל".
  4. 4. מוסיפים את התרד פנימה.
  5. 5. מערבבים עם שמנת מתוקה.
שלח לחבר הדפס מתכון