אלפחורס
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף תדמור - בית ספר לבישול
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
60 גר' סוכר
80 גר' חמאה
חלמונים מ-2 ביצין
15 סמ"ק ברנדי
כפית תמצית וניל
80 גר' קמח
120 גר' קורנפלור
כפית אבקת אפייה
250-300 ג' ריבת חלב
100 ג' קוקוס טחון
אופן ההכנה:
  1. מעבדים יחד סוכר, חמאה, חלמונים, ברנדי ותמצית וניל.
  2. מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומעבדים לבצק.
  3. מרדדים הבצק ל-3 מ"מ.
  4. קורצים עיגולים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  5. מורחים חצי מכמות העיגולים בריבת חלב ומכסים בעיגול נוסף.
  6. מגלגלים בקוקוס.
שלח לחבר הדפס מתכון