קינוח צבעוני של אגסים ביין
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת גספאצ'ו
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
6
מרכיבים:
12 יח' אגסים בשלים קטנים ומוצקים קלופים
½ליטר יין מרלו
½ ליטר יין שרדונה
-2 כוסות סוכר
-10 מקלות קינמון
-10 ג"ר ציפורן שלם
-10 ג"ר פלפל אנגלי שלם
אופן ההכנה:
  1. מבשלים בשני סירים נפרדים.
  2. בראשון- יין מרלו, כוס סוכר, מקל קינמון מחצית הציפורן ומחצית הפלפל.
  3. בסיר השני מוזגים את יין השרדונה ואת יתר התבלינים והסוכר.
  4. מוסיפים לכל סיר 6 אגסים ומבשלים כ-½ שעה על להבה בינונית.
  5. מניחים על צלחת הגשה אגס אחד מכל סוג ומעטרים בעלי מנטה.
  6. ניחים על צלחת עמוקה אגס אחד מכל סוג ומוזגים מעט מהנוזל.
  7. מקשטים במקל קינמון ועלי מנטה.
שלח לחבר הדפס מתכון