אגסים ביין
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת גספאצ'ו
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
12 יח' אגסים בשלים קטנים ומוצקים קלופים
½ליטר יין מרלו
½ ליטר יין שרדונה
2 כוסות סוכר
10 מקלות קינמון
10 גר' ציפורן שלמה
10 גר' פלפל אנגלי שלם
חצי כוס אגוזי פקאן קלויים
חצי כוס אגוזי מלך קלויים
שני סירים
אופן ההכנה:
  1. ההכנה:
  2. מערבבים בסיר אחד את יין המרלו, כוס סוכר, מקל קינמון, מחצית הציפורן ומחצית הפלפל.
  3. לסיר השני מוזגים את יין השרדונה ואת יתר התבלינים והסוכר.
  4. מוסיפים לכל סיר שישה אגסים ומבשלים כחצי שעה על להבה בינונית.
  5. מניחים על צלחת עמוקה אגס אחד מכל סוג.
  6. מוזגים מעט מהנוזל ומקשטים במקל קינמון, עלי מנטה ובאגוזים הקלויים.
שלח לחבר הדפס מתכון