מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017


לעיקריות הזמנו ממולאים של קישוא ופלפל בבשר בקר ואורז. המנה הייתה לא כבדה ומתובלת היטב והצביעה על הבנה מעשית של השף במטבח. עוד הזמנו אנטריקוט, שהיה מלווה באורז לבן לפי בחירה. הבשר היה עשוי היטב, רך ונימוח והשתלב היטב עם בלוטות הטעם. לקינוח בחרנו לחלוק בנוגט קפוא ברוטב פירות אדומים – מנה מעניינת שמצליחה להתגבר על הכשלים השכיחים של קינוחים במסעדות כשרות ולהיות פשוט טעימה.

בזמן הארוחה צפינו בג'רארד מסתובב בין האורחים עם גזייה ניידת, צוהל ומאושר מכין להם ממטעמיו וזוכה לקריאות עידוד. במבט החוצה נתקלנו בחנויות בעלות שיק צרפתי, שכאילו אותתו לנו שאנחנו במקום הנכון. אפשר בקלות היה לדמיין את "טרוקדרו" היפה מוארת בלילה, ואת האורחים החשובים נכנסים בזה אחר זה למקום באווירה אורבנית רומנטית ואירופאית. מעין בועה קטנה של שפיות אירופאית בתל-אביב הסואנת וישראל המורכבת. שאפו!
מאת: גלעד אנגלברג
בניחוח צרפתי
"טרוקדרו" היא מסעדה צרפתית כשרה ומצוינת. תמצאו אותה בנחלת בנימין בתל-אביב, עם אוכל איכות בלי פשרות, הרבה סטייל וניסיון שהביא הבעלים מפריז. לטעום קצת-הרבה צרפת בישראל
מסעדת "טרוקדרו" הישראלית נקראת כך על-שם כיכר פריזאית גדולה, יפה ויוקרתית, המשקיפה על מגדל האייפל. המסעדה שוכנת בנחלת בנימין בתל-אביב ונפתחה על-ידי ג'רארד, בעליה של "Le Chateaubriand" – מסעדה ידועה שפועלת כבר 40 שנה בעיר האורות – פריז. ישיבה ב"טרוקדרו" מגלה שלג'רארד יש שם בפריז. המסעדה הפריזאית-ישראלית שפתח בתל-אביב מלאה בתיירים צרפתיים, שכנראה מכירים את איכויותיו של הבעלים, ומתקבלים על ידיו כמו בני משפחה וחברים טובים.

הגענו ל"טרוקדרו" ביום חול בשעות הצהריים. קשה היה שלא להתרשם מהעיצוב הנקי והיפה שמעטר את המסעדה. ניכר כי הושקעה מחשבה רבה במראה המקום, ושני החללים המרכיבים את המסעדה, בשילוב הבניין שבו היא שוכנת, נותנים הרגשה של מסעדה שהועתקה מרחוב קטן וציורי בלבה של פריז. התיישבנו והוגש לנו תפריט ואז הגיעו אל השולחן, לפתיחת התיאבון, לחם מלווה באיולי (ממיונז ושום) יחד עם זיתים ירוקים אורגינליים. זמן קצר לאחר ההזמנה קיבלנו מרק סלק אדום בוהק כמנת פתיחה. המלצר האדיב הסביר לנו שמנה זו משתנה מידי יום, ואנחנו זכינו לטעום ממרק הסלק, שהיה נפלא. לאחר שסיימנו עם המרק ובמהלך ההמתנה למנות העיקריות קיבלנו "ריפיל" של הלחם עם האיולי והזיתים, שהגיע אוטומטית ביוזמתו של המלצר, מה שנתן תחושה של נדיבות ושירות טוב.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על