מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 15.12.2017


ב"טאבולה" שמים דגש על עניין היינות, ומתהדרים בשיתופי פעולה עם כרמים שונים, וגם בקנייה מרוכזת של בקבוקי יין איכותיים, על-מנת שיהיה אפשר להציע אותם ללקוחות במחירים שבוודאות יפתיעו אתכם. צוות המסעדה (חשוב להדגיש שב"טאבולה" כל העובדים מתמקצעים בכל התפקידים, והדבר ניכר בשירות המעולה) יעשה הכל כדי להכיר לאורחים יינות חדשים (למשל יינות סגרמוסו המגיעים מהכרמים המפורסמים והאיכותיים של אחוזת סגרמוסו ההיסטורית באיטליה), וגם להעניק להם יינות מפורסמים וזוכי פרסים במחירים נוחים במיוחד. למשל ירדן מרלו, שאותו הזמנו לבסוף. יין מצוין שתמיד טוב ללגום לצד אוכל נהדר כמו זה שהגיע לשולחננו.

לפתיחה – ג'בטה טרייה וריחנית, ועימה שמן זית איכותי ששחה בצוותא עם חומץ בלסמי נהדר בפנכה קטנה. לידה קיבלנו קרפצ'יו דניס עבורי, עם סחיטה של פילה עגבנייה, פלחי לימון, עלי בייבי ועירית מעל, ולרעיה: גלילות חציל במילוי ירקות (פלפלים אדומים, בצל ועוד) בכיסוי רוטב נפוליטנה וגבינת מוצרלה, שהתאפיינו בטעם ביתי מבורך. התלקקנו.

אבל כשהגיעו העיקריות... ובכן, כשהגיעו העיקריות התמוגגנו לנו ממנות שהן פשוט תענוג גסטרונומי מוחלט. "אחד לך אחד לי" חלקנו כמו ילדים תאבי הנאות את שני מדליוני פילה הבקר בקיאנטי ופטריות, שאין דרך אחרת לתאר אותו מאשר א-ל-ו-ה-י. לצידו כיכב פירה תפוחי אדמה ובטטה קרמי וקטיפתי, בעל מתיקות מעודנת. והקנלוני, שגם הוא נחצה כדי שלא נפספס כלום, עשה כל כך טוב בבטן עם מילוי פטריות השמפיניון והפורטובלו, גבינות העיזים והריקוטה ורוטב הבשמל ועגבניות המעולה.

טוב, בסדר, עליתם עלינו – אנחנו גרגרנים בלתי נלאים. ולכן איש מאיתנו אפילו לא שקל לעשות פוזה של: "קינוחים? לא... זה משמין". הזמנו בלי היסוס פנקוטה שוקולד לבן ברוטב פירות יער, אחד הקינוחים הטובים שאכלתי, שמתאפיין במתיקות עדינה ומלטפת, וקרמבל תפוחים עם פקאנים מסוכרים – קינוח השבוע המתחלף, שכולו פרי יצירתה של הקונדיטורית רותי, שהיא בעצם אשתו של השף. והוא היה נפלא. התרווחנו לאחור בכסא לוגמים מעדנות מאספרסו קצר טוב, גלגלנו על הלשון את שאריות הטעמים מהארוחה המצוינת שזה עתה סיימנו, ושוב הבנו שב"טאבולה" פשוט מבשלים ומבלים מאהבה.
מאת: רענן בן לורי
תבוא-ל-טאבולה
בלב הרצליה פיתוח מחכה לכם "טאבולה" – מסעדה ישראלית-איטלקית ותיקה, פופולארית ונהדרת, המעניקה ללקוחותיה הנאות קולינאריות מתובלות בהרבה השקעה, בשירות מצוין ובעיקר באהבה
מסעדה: טאבולה
"טאבולה" היא מסעדה איטלקית ותיקה ואהובה, השוכנת לה בקביעות מעוררת התרגשות בהרצליה פיתוח, באחד הרחובות המקסימים ביותר בארץ. ואגלה לכם סוד – כשאנחנו ממש רוצים להתפנק אנחנו מוותרים על ההתלבטות, על השיטוט באתרי האינטרנט הקולינאריים ועל העיון המתיש בתפריטים מתוחכמים יותר או פחות. במקום, אנחנו פשוט נכנסים לאוטו ומפליגים לנו דרך שדירת העצים הנצמדים וחבוקי הצמרות, הלא היא רחוב הנשיא, אל המקום שאנחנו יודעים שבו תמיד יהיה לנו טוב.

"טאבולה" היא מסעדה שהיא בית. התחלנו לפקוד אותה קצת אחרי שנפתחה (לפני יותר מעשר שנים!!!), והתאהבנו מיד. כשאנחנו מנסים (בכל פעם מחדש!!!) לפצח לעצמנו את סוד קסמה. נדמה שדווקא הקביעות והיציבות הם ה"אשמים". אבל ברור שלנוכחותו של צוות וותיק, מתואם, מיומן ומקצועי מאוד, שעושה הכל ברמה גבוהה, לאווירה הנינוחה והחיננית השורה במקום, המפות הלבנות והצחורות, הכוסות המנצנצות, המוזיקה השלווה והכי – האוכל המשובח – לכל אלו יש כוח משיכה שגורם לנו לחזור ל"טאבולה" בתדירות שמפתיעה אפילו אותנו. ואנחנו לא מתעייפים או מתאכזבים אף פעם. כמה נפלא.

כמכרים ותיקים התיישבנו בשמחה לקראת הריטואל הקבוע. המלצרית המקסימה מאיה קיבלה אותנו מידיו האמונות של גל מנהל המשמרת. התבוננו בתפריט – למרות שאין צורך, הוא מוכר לנו היטב ואין לו נטייה להשתנות כל הזמן, כמו שקורה במסעדות רבות אחרות – וביקשנו ממאיה שתבקש מהחבר'ה במטבח להתחיל לרקוח עבורנו ממטעמיהם, כשאנחנו מדמיינים לנו איך השף הארי מנצח על הצוות שלו (שעובד המון זמן יחד) במיוחד עבורנו. ואף על פי ש"טאבולה" היא מסעדה רחבת ידיים, לנו לא אכפת – מבחינתנו היא משרתת אבסולוטית אותנו, ומעולם לא חשנו אחרת. אנחנו זוכים בה לתשומת-לב ואהבה כאילו אנחנו יושבים בה לבד. זה נכון שיש לה גם חדר פרטי, למקרה שמתחשק לצרף נניח את הילדים, הסבים, הסבתות והדודים לאיזו חגיגה ושאפשר אפילו לערוך בה אירוע סגור לכמה עשרות אנשים (או יותר), אבל האמת היא שהפינוק של "טאבולה" יוצר הרגשת ייחודיות אישית, גם אם אנחנו ישובים למעשה בלבה של מסעדה הומת אדם.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על