מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


דודי, מנהל המסעדה, הצטרף אלינו ושיתף אותנו במשנתו לגבי איך עסק מצליח צריך לעבוד. ניתן היה לראות כי העובדים תמיד חייכנים ומסבירי פנים, ושהתקשורת ביניהם טובה וחברית. לגבי האוכל, ניכרת שימת דגש על איכות לרבות: חומרי גלם, חדשנות (תפריט מוחלף כל חצי שנה) והגשה. התרשמנו.

לעיקריות הזמנו את מנת דג המוסר ורביולי במילוי ריקוטה דלעת. מנת הדג הגיעה מפולטת למשעי, ונחה על מצע עלי תרד חלוטים. הדג היה רך ונימוח בפה. יש כאן קריצה לאוהבי הבריאות מביניכם, מדובר על מנה ללא מלחמות מיותרות, לא בעצמות ולא בקלוריות. למי שמתעקש על קצת שומן, המנה הוגשה בליווי גראטן תפו"א. מנת הרביולי הייתה אליפות. בצק הרביולי נעשה בעבודת-יד מקמח איטלקי על-ידיי שף פסטות מיוחד. מילוי הריקוטה מיובא גם כן, והשתלב עם הדלעת באופן מדהים וערב לחך. הכיסונים השמנמנים נחו בתוך מקצף שמנת טעים. מה שנשאר מהרוטב עם תום הרביולי נוגב על-ידי במקצוענות עם הלחם.

הצלחנו לשמוע, תוך כדי ההתענגות על המנות, שיש סלבריטאים הפוקדים את המקום, כדורגלנים, אנשי "ארץ נהדרת" וכן שפים תל-אביבים, שבאים להעריך את המתחרים. ויש להם בהחלט סיבה לדאוג. לפינאלה הזמנו סופלה שוקולד, שנאפה במקום עם ההזמנה. ואכן חיכינו בסבלנות, על השעון כרבע שעה (כן, מדדתי), והסופלה הגיע רותח והלבה השוקולדית לא איחרה להתפרץ ממנו. החלה התנגשות כפיות מטורפת. הגלידה, שהוגשה בנפרד, ציננה את פינו והיוותה דילוג מרענן מביס לביס. מה יש עוד לומר – מנה מנצחת!

השמש, שהחלה שוקעת אט אט, לקחה גם אותנו איתה. נפרדנו לשלום מהמארחים ונותר לנו להפיץ את הבשורה בכל העיר – "סינטה בר" Is here.
מאת: קרן ויזנר
מי הכי שווה בעיר? "סינטה בר" IS HERE!
"סינטה בר" משדרות מוריה בחיפה היא פשוט מסעדה נפלאה, המציעה לקהל לקוחותיה המגוון בילוי שמתאים לכל סטייל ואופי, לכל סוג של רעב ועומק של כיס. לכו אליה כדי לגלות שחיפה בהחלט מככבת על המפה הקולינארית הארצית!
מסעדה: סינטה בר
כתושבת גוש דן גאה, וכחובבת מושבעת של בתי קפה ומסעדות, התמונה של תפוסה מלאה באמצע השבוע, בשעות הצהריים, במקומות הבילוי ובתי האוכל אינה זרה לי כלל. למרבית ההפתעה, הבשורה הרחיקה לה עד לצפון, לחיפה – מסתבר שמרכז הכרמל בצהרי היום שוקק חיים. למען האמת, מקום אחד ספציפי השכיל לשחק נכון את המשחק ולהשתמש ב"שעה האיומה" לתועלתו. המקום נקרא: סינטה בר. הגענו אליו בסביבות השעה: 14:00. המסעדה המתה אדם והייתה מפוצצת לגמרי.

למזלנו הטוב הזמנו שולחן זוגי, שחיכה לנו בקומת הגלריה של המקום. בדרכנו למעלה התפעלנו מהעיצוב האותנטי והעשיר של המסעדה. הקומה התחתונה מתאימה לקהל רעב וממהר במיוחד. אפשר לתפוס עסקית על הבר, או להתיישב עם חברים על ארוחה טרופה. הקומה העליונה והאקסקלוסיבית משלבת עיצוב חם – לרבות שטיחים מקיר לקיר, ריהוט עץ כבד, תאורה זהובה ורומנטית – ופונה לקהל המעוניין ליהנות מאווירה נעימה ושקטה ולהתענג על הארוחה המשובחת (שעוד יתואר ממנה בהמשך...). בקומה הזו ניתן לקיים גם אירועים של עד 20 איש. אפילו לציבור המעשנים דאגו לישיבה במבנה חיצוני למסעדה.

ה"סינטה בר" הוקם לפני כ- 5 שנים בכתובת סמוכה, ותפקד כבר-בורגר לכל דבר. לפני כשנה החליטו הבעלים, אלי ורם, לשדרג את מיקומו ואיכותו של ה"סינטה בר" ולהקים מסעדת ביסטרו משובחת, הפונה לפלח אוכלוסייה איכותי מחד, ומאידך קורצת לציבור הסטודנטים הגדול הגר והלומד בעיר.

רפרוף קל בספרון שהונח לפנינו גילה תפריט פיוז'ן עשיר, מגוון ומתאים לכל אחד, שהקשה עלינו מאוד את הבחירה. לבסוף הוחלט להזמין לראשונות את מנת הפסטייה עגל ומנת החציל הקלוי על האש, שהגיע בדמותו של חציל שלם ענקי במילוי טחינה, מטבוחה ופטרוזיליה, והוגשה בליווי לחם הבית הארוך והצר, שהיה חם ופריך, לצד כוסית בלסמי. בשר החציל השתלב באופן מושלם עם טעם הטחינה, והמטבוחה הפיקנטית חרכה חריפות עדינה בפינו. המנה הייתה פשוט טעימה. פסטיית העגל היא מנה יפיפייה ואטרקטיבית. בשר העגל נעטף בבצק פילו דק עם תבלינים מתוקים. המנה העלתה באוב גוונים אוריינטליים, ומצאנו שהקוטביות של המנה (ממתוק למלוח) היא בעצם השוס שלה. מנת פתיחה מהטובות שאכלתי עד כה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על