מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 22.10.2017


על השירות הנפלא והמחויך אחראית מאירה הראל. אלי שחרית, הבעלים של ה"סינטה", עשה חייל והקפיץ את מאירה היישר מהמרכז, כדי שתלווה את הצוות במקום, שתסביר ותלמד איך מגישים מנות של שף צעיר ומוצלח, בשם רם לסרי. השילוב המיוחד הוא זה המעניק סופית למקום את אותה הארה שהזכרנו קודם לכן.

ואם אתם מתקשים להבין איך חבורה של סטודנטים יכולים ליהנות בביסטרו (אשר מחיריו לא ממש זולים), תשמחו וודאי לדעת שישנם מספר סוגי תפריטים במקום. מדובר בתפריטי עסקיות, שאחד מהם שמור לסטודנטים בלבד. במקרה הזה יוכלו הסטודנטים להזמין בורגר עסיסי במחיר מצחיק של 29 ₪. תוספות לבורגר בתשלום (כולל שתייה). חשוב לציין שהמנה מוגשת בהצגת תעודת סטודנט בלבד. כך – באמצעות הטריק הפשוט והלגיטימי הזה – הבטיח לעצמו אלי שחרית קהל איכותי, שחוזר ופוקד את המקום על בסיס קבוע.

לאחר התלבטות לא קלה בנוגע לטריו ברולה ובננה בקרמל, הציעה לנו מאירה ללכת דווקא על קסטה שוקולד. מדובר בקינוח איכותי, המורכב משלוש שכבות של עלי טמפרינג של שוקולד ולרונה, אשר בתוכם מונחים בקפידה עיגולי מוס שוקולד חלב ושוקולד לבן. כל הקינוחים במקום נעשים על-ידי קונדיטור, מה שמוסיף פן לחגיגה הקולינארית הקרויה "סינטה-בר". בהחלט נחזור!
מאת: יואב ויטריאול
סינטה-בר – ביסטרו חיפאי מואר
עזבנו את תל-אביב וגילינו שלחיפאים יש איפה לאכול. "סינטה-בר" הוא ביסטרו אמריקאי אשר יכול להתחרות בקלות במסעדות הטובות של אזור המרכז. האסטטיקה הקולינארית, בשילוב מוצלח של טעמים ושירות חייכני, הופכים את המקום לכזה שבהחלט מתחשק לחזור אליו.
מסעדה: סינטה בר
ראשית, אני חייב לציין שאל ה"סינטה-בר" הגעתי עם לא מעט ציפיות. אחרי הכל, מספר לא קטן של חברים כבר סעדו כאן, וחזרו מוארים. מי מכם שאינו מסוגל להבחין בקשר שבין הארה לגסטרונומיה, יתחיל להבין זאת מיד עם הטעימה מפטה הכבד על קונפיטורת התאנים (32 ₪), המוגש בליווי טוסטונים או לאחר טעימה מקרפצ'יו הבקר (39 ₪), שיגיע אל שולחנכם עם עלי רוקט ופרמז'ן. בהמלצת המלצרית הזמנו גם קריספי שמפיניון (29 ₪), מדובר במנה של שלל פטריות שמפיניון בציפוי פריך (לא טמפורה) ושלושה רטבים בצד.

לאחר שלוש מנות ראשונות החלטנו, ידידי רונן ואני, ליהנות מיופיו של מפל המים אשר תלוי בצד הדלת, בסמוך לעמדת המארחת. כאן, חבריי, הגיע רגע ההארה. המקום כולו מעוצב בסגנון ביסטרו אמריקאי ומשלב את עקרונות הפנג-שווי. אהילי תאורה ארוכים נופלים מתקרה גבוהה וקרני אור זהוב נוגעות בעדינות רכה בעץ שעל הבר הארוך. כל אלו מעניקים מגע מזרחי מזמין לחבורה שלמה של סטודנטים שלא מפסיקים לזלול. הבר מורכב ממדף ארוך, ועליו עומדים בגאווה וניקיון מופתי סוגים שונים של וודקה, רום, טקילה, אפריטיפים, דז'סטיפים וויסקי. שני המדפים האחרים קצרים יותר, ושמורים למאלטים משובחים, כמו גלנים למיניהם, קוניאקים וכמובן ארמניאק. מבחר הבירות גדול למדי, ואת חובבי החביות שביניכם ילוו גינס, טובורג וסטלה. בביקור בקומה העליונה, השמורה ללא מעשנים, תוכלו להתענג מיופיו של מרכז הכרמל – אזור תוסס ונושם, עמוס בסטודנטים צעירים ורווי בבתי קפה.

לאחר שלקחנו אתנחתא קלה, בתזמון מושלם, הגיעה לשולחננו מלצרית והניחה עליו נתח עסיסי של סינטה ביין אדום (MR), שהוגש עם מח עצם אפוי בתנור (לי!). את המנה המיוחדת ליוו שני צ'ייסרים של בושמילס טוב וגרמו לחיוך רק להתרחב. ידידי לשולחן, שהוא חובב בשרים לא קטן, הזמין לו צלעות טלה, שהוגשו לצד ירקות שורש בתנור.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על