מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 24.11.2014


ואכן, זה הגיע: שרימפס קמפרי הדרים, יפה, ריחני ומתפצח בפה, פשוט מדהים. על המנה אחראית השפית יולי מזרחי, מ"קזנקי" בר פירות ים בהרצליה פיתוח.

אכן, פירות הים הם אלמנט בולט בפסטיבל (לשמחתי הרבה), אבל יש שם עוד הרבה. מתוך המבחר, הנה כמה:

- השף גיא פרץ, ממסעדת גספאצ'יו בהולידי אין אשקלון יציע מעלובה טורקית (גרסת השף) קבב טלה קצוץ על הסכין, מונח על חצילים קלויים ואורז מג'דרה בעיטור רוטב טחינה; יקיטורי פרגיות עסיסיות בתיבול ים-תיכוני.
- במסעדת "ניחוח כפרי" במושב בניה יציעו תבשיל קדרת בקר על מצע אורז ופטריות; שיפודי אנטריקוט על מצע ירקות קלויים.
- השף אלדד לוי ממסעדת "אורו" במושב גאליה יציע טאג'ין ירושלמי, שהוא תבשיל קדרה עם ארטישוק ירושלמי ונתחי פרגית עסיסיים; טאג'ין קזבלנקה שהיא קדירת לילה של בשר וגרגירי חומוס פריכים.
- השף ישראל אהרוני, ממסעדת "פת קואה" מהרצליה פיתוח יציע מרק ג'ינג'ר, עוף קצוץ עם צנוברים; שוק אווז ב-5 תבלינים.

חשוב לדעת על צ'ופר נוסף: קורס בישול מקצועי יוענק ל-5 זוכים שיוגרלו! כל שעליכם לעשות, זה לאכול מתפריט המבצע, לשמור את החשבונית ולמלא את הפרטים בעמוד ההגרלה שבאתר הפסטיבל. באתר זה תמצאו את כל האינפורמציה והמסעדות המשתתפות במבצע. ניתן להגיע לאתר בקלות דרך עמוד הבית של פורטל ROL.

אז בתיאבון!
מאת: מערכת ROL
'שף תאכל 3': פסטיבל לחיים הטובים
אוכל מדהים, מחיר שווה לכל כיס ומסורת של איכות – מה צריך יותר כדי לנצל את ההזדמנות, ליהנות, לאכול, להכיר שפים חדשים וטעמים שלא פגשתם? נא להכיר, חברים, את פסטיבל 'שף תאכל', המתקיים בימים אלה זו השנה השלישית ומביא אליכם טעמים מעולם אחר
פסטיבל 'שף תאכל 3' (בין התאריכים 7-16 בינואר) הוא פרוייקט במסגרתו מאחדים כוחות השפים המובילים - והמסעדות המובילות - באזור השרון והשפלה, ומזמינים אתכם לארוחת גורמה מלאה ב-79 ₪ בלבד לסועד! כמיטב המסורת, מדובר בעלית הגסטרונומית של מסעדות האזור, שיוצרות חגיגה קולינארית במחירים אטרקטיביים ביותר.

פורטל ROL, נותן החסות של הפסטיבל ושותף בהפקתו, גאה להציג בפניכם פרוייקט שנועד להעלות את קרנה של הגסטרונומיה באזור השרון והשפלה, ולהראות לכולם שיש סיבה לצאת מהכורסא (כן, גם בחורף) ולחוות משהו יוצא דופן באמת.

במהלך עשרת ימי הפסטיבל, מציעות המסעדות תפריטי גורמה מיוחדים (כאמור, בעלות של 79 ₪ לסועד - כולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח), ואתם מוזמנים להתפנק בשלל ארוחות חגיגיות ומרגשות שיחממו לכם את החורף.

במקום להכביר מלים, נקצר ונספר את העיקר... עם השקתו של הפסטיבל, נערכה ארוחה חגיגית במסעדת "ניחוח כפרי" שבמושב בניה, בה הוגשו לסועדים כמה מהמנות הבולטות שיוצעו במסעדות בימי המבצע, וכך הומחשה לנו איכותן (לא נכחיש, היינו שם, נציגי האתר...). דוגמאות מן המנות שדגמנו:

כמנה ראשונה, הוגש מרק סרטנים עשיר, (של השף ירון לוי, מ"אושן בר פירות ים" בהרצליה פיתוח). המרק היה עשיר וסמיך, עם עגבניות מיובשות ושמנת – מנה ראשונה פשוט מצויינת. לצידו הוגש פילה בורי נימוח על חציל שלם בגריל עם טחינה ביתית.

השף חנן עזרן ("לחם ארז" בהרצליה פיתוח) הגיש לצלחותינו סלט הדרים, גרגר נחלים ופיסטוק, וכן קלמרי צרוב בעדשים כתומות, ערמונים, ארטישוק ירושלמי ונענע. בתור חובב סי-פוד מושבע, לא יכולתי לבקש יותר. אבל למרות הבטן המלאה, בכל זאת ביקשתי…

הדפס כתבה שלח לחבר
6566 מסעדות במאגר
”  “ על