מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


למנות עיקריות החלטנו לבחור במנת שרימפס קלמארי מצופה בבלילת בצק מטוגנת (טמפורה) ובמנת דג לברק בגריל, אשר לצידה הוגשה מנת תפוחי אדמה אפויים. המנה גדולה, יפה, ועשירה בטעמיה. השרימפס והקלמארי טוגנו והוגשו במידת העשייה האידיאלית ובמידת החום הרצויה. דהיינו, הם היו עסיסיים, נלעסו בקלות ונבלעו במהירות לשביעות רצוננו. לצידם הוגשו שני רטבים: רוטב חמאה, שום ושמנת, שהיה כבד וסמיך כמו שצריך להיות, ורוטב לימון קליל ואוורירי יותר. מנת דג הלברק הגיעה עשויה בגריל, כשהיא פתוחה, ללא האדרה הפנימית. טעמו של הדג היה עדין, בשרו נימוח וריחו משכר. מנת תפוחי האדמה האפויים שלצידו הייתה פשוטה וטובה, אולי מעט פשוטה מדיי, לטעמנו שדרוג התוספת יוסיף לשדרוג המנה בכללותה. את הארוחה ליווינו ביין ירדן שרדונה קצרין, שהתאים היטב למנות והשתלב עימן באלגנטיות.

במסעדה מוגשים יינות ישראליים בלבד, ועל כך מגיע לשצ'ופק שאפו.
לקינוח טעמנו את מנת הבוואריה העצומה, שבקושי רב הצלחנו לסיים. המנה הייתה אוורירית, מתוקה וטעימה, עם סירופ שוקולד מעל. קלאסית. ובשל גודלה המדהים היא בהחלט התאימה לשני אנשים. סיימנו את הארוחה שבעות ומרוצות מאוד, עם כוונות לחזור בשנית ובשלישית, כי "שצ'ופק" היא מסעדה מהנה, וזה בדיוק מה שצריך בשביל לעשות את החיים יותר יפים.
מאת: מערכת ROL
שצ'ופק: דגה טרייה וטעימה
"שצ'ופק" התל-אביבית היא מסעדת דגים שקיימת כבר שנים ארוכות ולה קהל לקוחות ותיק ונאמן, אליו מתווספים כל הזמן אוהדים חדשים. המקום מציע פינוקים שווים ותענוגות קולינאריים לחובבי מאכלי הים
מסעדה: שצ'ופק
"שצ'ופק", המסעדה השוכנת על רחוב בן יהודה בתל-אביב, שוקקת חיים, סואנת בתנועת אנשים הנכנסים ויוצאים ממנה ובשקשוק צלחות עמוסות במאכלים צבעונים וריחות משכרים של סלטים, דגים ופירות ים, המתערבבים זה בזה בהתאמה מושלמת. למסעדה קונספט שעל פיו מוגשות במקום ארוחות עסקיות בכל שעות היום. התפריט בנוי כך שמזמינים מנה עיקרית, ומקבלים יחד איתה 10 סוגי סלטים, סלט חסה ורוקט, סלט ירקות, תפוחי אדמה אפויים וקנקן סודה. המחירים הוגנים ונעים בטווח שבין 68-95 ₪.

מיד לאחר שהתיישבנו הגיעו לשולחננו עשרה סוגי סלטים, שכולם נעשים במקום על-ידי שף המסעדה מזה 15 שנה. לאחר שהתחלנו לטעום, אפשר להגיד בוודאות שהטעמים הביתיים של המנות, שנעשו בידיו המיומנות והאוהבות של השף, מורגשים ותורמים לאיכות הסלטים. מבין עשרת הסלטים אפתח במנה שהכי הפתיעה אותי בטעמיה והיא מנת מטיאס כבוש בבצל – מנה מתקתקה (במינון מדויק), נימוחה, עשויה היטב ופשוט נמסה בפה. רק אחרי שהצלחת מולאה מחדש בפעם השלישית יכולתי להירגע ולעבור לשאר המנות. מנת האיקרה הייתה מצוינת, אם כי הייתי מוסיפה לה עוד בצל קצוץ. סלט הסלסה היה סלט עגבניות מתובל ועשוי היטב. לצידם היו סלטים נוספים כמו: טבולה, כרוב כבוש, חצילים וטחינה – אף הם טובים ומשביעים. ניתן אגב לקנות את כל הסלטים לפי משקל הביתה במחירים מאוד אטרקטיביים.

למנות ראשונות הזמנו סביצ'ה פילה אינטיאס וסקאלופס צרובים על הגריל ברוטב חרדל וסויה. מנת הסביצ'ה הייתה מפתיעה מאוד בטעמיה ובמרקמה. בניגוד למנות סביצ'ה רגילות, בהן הדג חתוך לפיסות קטנות, קיבלנו מנה בה הדג היה חתוך גס, לחתיכות עבות יחסית, שהעניקו טעם מורגש ודומיננטי לדג. לדג נוספו בצל ירוק ופטרוזיליה במינון מדויק, שהדגישו אף הם את טעמו הבשרני של הדג. אבל מה שהפך את כל המנה הזו למנה מדהימה במיוחד היו חתיכות מנגו שהשתלבו היטב עם שאר המרכיבים והפכו את המנה לאוסף יוצא דופן של טעמים. מנת הסקאלופס הייתה טובה אף היא, והרוטב שהוגש עמה היה מצוין ושדרג אותה לגמרי. השירות במסעדה היה קשוב מאוד, מהיר וענייני, כפי שצריך להיות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על