מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 14.12.2017


הספר החדש "מהמטבח בבריאות" עוזר ליישם את ההמלצות לאכילה מאוזנת ומגוונת. בכך הוא נותן מענה לבעיה של תזונאים רבים, הממליצים לאכול אוכל נכון ובריא, אך יודעים שהציבור מתקשה ליישם את ההמלצות הלכה למעשה. בספר החדש של רות סירקיס, המתכונים עושים שימוש במזונות מגוונים מאוד, מכל הסוגים והצבעים. הם כוללים שפע של ירקות ופירות, דגים, עוף ובשר, שמן זית, אגוזים, גרגירים וזרעונים. חלק מהמתכונים הם דלי קלוריות, אבל הספר מיועד לא רק למי שמנסה לרזות, אלא בעיקר למי שמעוניין בבריאות טובה. זו בריאות שפויה, הנמנעת מקיצוניות ודוגלת בהנאה מכל מה שעולה על השולחן.

המתכונים מיועדים לכל המנות בארוחה: מתאבנים, מנות ראשונות, סלטים, ירקות, מרקים, עוף בשר ודגים, קינוחים ועוגות. יש גם הצעות איך לארגן אותם במסגרת ארוחות ואירועים.

בנוסף לשפע המתכונים, בספר "מהמטבח בבריאות" יש פרקים נפרדים שמסכמים מידע תזונתי עדכני רב ערך - עצות לאכילה בריאה ולשמירה על אורח חיים מאוזן ומשקל תקין, כולל טבלאות של מקורות ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. פרק ייחודי ומעניין, פרי עטו של הבעל רפאל סירקיס, עוסק באוכל בריא בראי היהדות ומביא את הנחיות הרמב"ם בדבר הקשר בין אכילה נכונה לבריאות, לצד דברי חכמים נוספים.

כתובת אתר המגזין האינטרנטי של רות סירקיס: www.sirkis.co.il/2005passover/iz.html
מאת: תומר שי
חדשות בריאות ממטבחה של רות סירקיס
מזה 30 שנה שספריה של רות סירקיס הם חלק בלתי נפרד מכל מטבח בישראל. בימים אלה יוצא לאור ספרה החדש, "מהמטבח בבריאות". גם הפעם מדובר בספר עשיר ומושקע, עתיר מתכונים מקוריים ותמונות צבע חיות. המתכונים בספר מרכיבים ארוחות בריאות וטעימות כאחד, לפי ההמלצות העדכניות ביותר בתחום האכילה הבריאה. בספר גם מתכונים לפסח, חג האביב
מזה 30 שנה שספריה של רות סירקיס הם חלק בלתי נפרד מכל מטבח בישראל. אין מטבח ישראלי ביתי המכבד את עצמו, שהספר "מהמטבח באהבה" נעדר ממדפיו. מאז יצאו לאור עוד ספרים רבים, בעברית ושפות אחרות, שכולם עוסקים בסגנונות אוכל ובישול רבים ומגוונים.

עכשיו הגיע תורו של "מהמטבח בבריאות", הספר החדש מאת רות סירקיס. כרגיל, גם הפעם מדובר בספר עשיר ומושקע, עתיר מתכונים מקוריים ותמונות צבע חיות, שממחישות כיצד המתכונים המגוונים הופכים לארוחות טעימות, אסתטיות ובריאות. בספר ניתן למצוא כ-200 מתכונים מצולמים, קלים להכנה, מהרפרטואר הישראלי והבינלאומי.

החלק התיאורטי של הספר מביא את ההמלצות העדכניות ביותר בתחום האכילה הבריאה. המלצות אלה מבוססות על "ההנחיות לתזונה ואורח חיים בריא", שפירסמו משרדי הבריאות והחקלאות האמריקניים לאחרונה. ההנחיות מתעדכנות בהתאם למחקרים החדשים ביותר והן נחשבות לסמכות העליונה בנושאי תזונה ואכילה. עיקרי ההמלצות החדשות הן: צריכת מזונות בעלי ערך תזונתי גבוה – במסגרת קלורית נכונה, לגוון את המזונות ולשים את הדגש על ירקות ופירות.

מהמחקרים החדשים בתזונה ומההמלצות עולה כי אוכל טוב, נכון ומזין עוזר לשמור על הבריאות ואף להתחסן מפני מחלות, להגביר את החיוניות והמרץ, לשפר את מצב הרוח ולהאט תהליכי הזדקנות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על