מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


המקום גם מציע ארוחות עסקיות משתלמות ביותר, שההפתעה בהן היא שהן מוגשות בערב! שמו של תפריט עסקיות הערב "המהפכה הצרפתית" והוא מוגש בימי ב'-ה' החל מהשעה 18:00 ועד עזיבת אחרון הסועדים. התפריט כולל עסקיות שמחיריהן 68, 89, או 119 ₪ בלבד, והן מציעות לאורחים מנות מצוינות ומפתות במחיר משתלם ביותר. בין המנות שתמצאו בתפריט הייחודי: פטה כבד בסירופ עגבניות; ניוקי תמרים תערובת פורטבלה, עגבניות מיובשות וצלפים, על בסיס שמנת; רביולי שרימפס וכרישה בקרם שומר; טלה בגאראם מסאלה, עטוף בקדאיף ברוטב סלק ונענע; ועוד ועוד. מאוד כדאי (ומשתלם) לנסות...

אירועים ברמה שלא הכרתם
בביקורכם ב"שלו ביער" סביר שאת פניכם תקבל רוני גליקו, שוותיקי לקוחות המסעדה עוד הספיקו לראותה ממלצרת במקום. רוני היא חציו של הצמד רוני וכפיר, שרכשו את המקום לפני מספר שנים, שדרגו אותה והפכו אותה לשכיית חמדה של ממש.

השדרוג של המסעדה הגיע גם לתחום האירועים הפרטיים או העסקיים, שזוכים לשילוב המושלם – האוכל המעולה והאווירה שלא ניתן למצוא בשום גן או אולם. ב"שלו ביער" אפשר לארח כ-120 איש בתוך המסעדה או כ-200 איש בגן המסעדה המדהים. המקום הוא פשוט אולטימטיבי לאירועים ויהלום את האירוע שלכם באופן מושלם.

*לסועדים שייקחו חלק ב"מסע" מבטיחים ב"שלו ביער" גם אפשרות לרכישת היינות שמשתתפים ב"מסע" בהנחה של 10%.
מאת: מערכת ROL
מסע יקבים ב"שלו ביער"
במסעדת "שלו ביער" המקסימה יערכו החל מיום שישי הקרוב שיתוף פעולה מיוחד במינו – בפעם הראשונה יוכלו הסועדים במקום ליהנות "ממסע יקבים" מהדרום עד הצפון. חוויה מרתקת צפויה לאורחי המסעדה
מסעדה: שלו ביער
ב"שלו ביער" שבקריית טבעון עמלו במשך תקופה ארוכה על פרויקט שכל מטרתו לאפשר לסועדים לטעום יינות בוטיק מאזורים שונים בארצנו. מסע טעימות היין – הפרויקט החדש והמלהיב של המסעדה – יעלה 99 ₪ לסועד*, ויכלול שלושה קראפים משלושה סוגי יינות שונים אותם יקבל הסועד. בנוסף יזכו הסעודים בפינוק על-חשבון הבית.

היקבים שישתתפו ב"מסע" של "שלו ביער" הם:
יקב עגור – "הטעם של הרי יהודה", כך מכנה את טעם היין של יקב עגור שוקי ישוב, הבעלים והיינן של היקב, שהוא בעל מלאכה טוטאלי. שוקי מספר: "חיי היומיום שלי מוקדשים לעשיית חיבורים בין מחשבה ורגש, בין תרבות והשכלה, וכמובן עבודת אדמה". ליינות "יקב עגור" טעם ואופי מיוחדים, שנובעים בראש ובראשונה מאדמת הרי יהודה ומהאקלים המיוחד להם. תהליך עשיית היין ב"יקב עגור" מלומד, מאופק ומתורבת, והוא מעניק ליינות קסם ואלגנטיות.

יקב שילה – "יקב שילה" הוקם בשנת 2005 בסמוך לישוב שילה, אשר פונה לנוף המרשים של חבל בנימין. היקב מציג יינות מושקעים ומתקדמים. "יינות שילה מעניקים חוויה של איכות והנאה", כך מסביר עמיחי לוריא יינן היקב, שמוסיף: "ליין איכותי חייבים להיות שורשים עתיקים, שורשי יקב שילה יונקים ממסורת בת 3000 שנה של חיבור לאדמה".

יקב טוליפ – היקב האחרון שמשתתף ב"מסע" לא הגיע מרחוק. האמת היא ש"יקב טוליפ" הוא שכן של מסעדת "שלו ביער". את יינות יקב טוליפ מכינים בכפר תקווה, שבקריית טבעון, כחלק מפרויקט מרגש ומיוחד. טוליפ הוא יקב בוטיק משפחתי המשלב עשיית יין איכותי ותרומה לקהילה. היקב הוקם בשנת 2003 על-ידי משפחת יצחקי, אשר החליטה למקם את היקב דווקא בכפר תקווה, מתוך כוונה לעזור ולתת אפשרות לאוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים לעבוד בתעשיית היין.

עסקיות מפתיעות בערבים
הסועדים הרבים שפוקדים בשנים האחרונות את "שלו ביער" שבקריית טבעון ישמחו לדעת שהמסעדה נבחרה לא מזמן לאחת מבין עשרת המסעדות הרומנטיות בארץ על-ידי העיתון "דה-מרקר". אין זה סוד שב"שלו ביער" מצפה לאורחים השילוב המושלם: אוכל טוב ואווירה מדהימה. מספיק לבוא ולשבת ליד האח כדי לחוש את הרומנטיקה באוויר.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על