מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017


ב"רוברג" ניתן להשתתף בסדנאות וכמובן לבוא לארוחה במסעדה הפועלת במקום. מגוון הסדנאות השונות כוללות בחלקן גם ארוחה לסיום. למשל סדנת גיבוש, שבמהלכה אוכלים מעט ובסיומה אוכלים ארוחה מלאה, הכוללת את מה שהוכן על-ידי המבשלים, ובנוסף מנות מהמטבח. לעומת זאת תוכלו להתנסות בסדנת "קרב סכינים", בה המנות המוכנות הן לשיפוט, ולכן לסיום תזכו לארוחה שלמה היוצאת מהמטבח של "רוברג". כך או כך מדובר בחוויה מעניינת ומחכימה, שתעניק לכם ידע חדש ופרקטי ברזי המטבח בתחומים כמו: סדנת בישול ואפייה ללא גלוטן; סדנת אפייה וקינוחים קרירים המתאימה לקיץ; ועוד.
אם תגיעו לארוחה כשרה ב"רוברג" תוכלו לבחור לכם מהתפריט העשיר והמפתה, או ללכת על אופציה קורצת מאוד של "ארוחת טעימות", שהיא הארוחה הנמכרת ביותר במקום, מספר לנו אילן. הדגש הוא על טעמים טובים ושונים מהרגיל, אווירה טובה וארוחה שהיא חוויה. אם בכל זאת אתם אוהבים לבחור ולהתרכז במנה ראשית אחת בתפריט המסעדה תמצאו מגוון מנות פתיחה וסלטים מיוחדים, מבחר מנות עיקריות מפתיעות, בשרים משובחים וקינוחים מפנקים. המנות המומלצת של "רוברג" הן: חזה עוף ממולא בפירות יבשים; שיפודי חזה עוף מעושן ברוטב חמאת בוטנים; פרגית סילאן; סטייק אנטריקוט; ועוד... במזון של "רוברג" ניכרות השפעות מהמטבח הישראלי, הים-תיכוני, ממטבחי המזרח הרחוק ואחרים. פשוט פיוז'ן יצירתי שמניב תוצאה מפתיעה וטעימה טעימה.

ההקפדה על כשרות אינה פוגעת באוכל המוגש ב"רובג". חומרי הגלם והמוצרים שמהם מוכנות המנות הם מאוד איכותיים, והתחליפים שבהם משמשים ב"רוברג" לשמנות ומוצרי החלב (בעיקר בכל הנוגע לקינוחים) הם הטובים ביותר, אם כי לרוב אין בהם כלל צורך. בין הקינוחים תמצאו מגוון של "מלאבי" מחלב קוקוס, עוגת שוקולד עם רוטב שוקולד חם, גלידה, פרי טרי וריבה תוצרת בית. תענוגות מקוריים ומגוונים.
"רוברג" מתאימה לארוחה רומנטית בשניים, לקבוצות, לאירועים מיוחדים, לימי הולדת ועוד... (ניתן להזמין מקום באולם הפרטי לעד 30 איש). אם תחפצו לערוך במקום אירוע פרטי יעמדו לרשותכם החללים הקיימים - עד 80 איש יכולים להתארח במפלס העליון ועד-40 איש נוספים במפלס התחתון. כמו כן מציעים ב"רוברג" שירות קייטרינג" משובח.

בעת ביקורכם ב"רוברג" תתקלו באורחי המסעדה הרבים. אנשים בני כל המינים, מכל שכבות האוכלוסייה, דתיים וחילונים, המגיעים אל המקום במיוחד מכל קצוות הארץ, והם יודעים מדוע. אחרי שתאכלו ב"רוברג" תדעו גם אתם!
מאת: מערכת ROL
הכל נשאר במשפחה
בלב מושב לבנים, המרוחק דקות ספורות מטבריה, שוכנת "רוברג" – מסעדה ומתחם סדנאות בישול ואפייה ייחודי, המציעה חגיגה קולינארית ייחודית וכשרה של טעמים, אווירה ולמידה. בתיאבון
מסעדה: "רוברג"
הדרך אל לבנים יפה. המושב ממוקם בצמוד לחוקוק מעל גינוסר, צפונית לטבריה. במערב הכנרת. את הנוף המרהיב של האזור ניתן לראות מהמסעדה. העיר טבריה היורדת ומשתפלת אל הכנרת, מצוק הארבל, קרני חיטים, רמת הגולן, צפת וכמובן את כל הכנרת המופלאה – המסעדה כולה מוקפת חלונות, מה שמאפשר ליהנות בעת הביקור בה לא רק מהאוכל המשובח אלא גם מצפייה בנוף במהלך כל הארוחה.

שף אילן רוברג הוא בעליו של המקום, המנוהל ומתופעל למופת על-ידי המשפחה (הרחבה) כולה. משפחת רוברג גרה בלבנים כבר משנת 1988, בראש הגבעה. כשאילן ראה שכל הילדים נמשכים אל התחום שבו התמחה, עובדים במקצועות האירוח, מתעניינים באוד במסעדנות ובקולינאריה, ולאחר שבירר – קיבל מהם פידבק חיובי להקמת עסק משפחתי. "התחלנו לחפש מקום", מספר אילן, "לאחר מעט גישושים בסביבה החלטתי להוסיף קומה שנייה ולהקים בה את "רוברג". את העיצוב הפנימי תכננו ביחד, במקביל לבניית הקומה השנייה, ולאחר סיורים לאורכה ולרוחבה של הארץ מצאנו את הפריטים שישלימו את העיצוב הרצוי לנו – שילוב של קלאסה וביתיות."

כיום כמעט כל בני המשפחה עובדים ב"רוברג". כל אחד אמון על תחומו: אילן הוא השף, סוניה – אשת השף – היא מנכ"לית השיווק ומנהלת המשרד, תמי פלנר (הבת הבכורה) – קונדיטורית ואופה, איריס – מנהלת המקום, גיל – טבח ראשי, ודורון – אחראי לוגיסטיקה ומטבח. מחמם את הלב לראות איך משפחה אחת מוכשרת מסוגלת לתפקד בצורה כה מוצלחת ולהפעיל כך עסק מצליח (וטעים) תחת ידיה. החמימות המשפחתית ניכרת במקום, בפועלו ובמטעמיו.

שף רוברג החל את דרכו בבית הספר התעשייתי למלונאות "דן כרמל". הוא שירת כלוחם ומפקד קרבי ומיד לאחר השחרור עזב את הארץ למשך 5 שנים, בהן שהה בגרמניה ובשוויץ. בשנים אלו המשיך את התמחותו במקצוע בתחומי המטבח הקר, פיסול במרגרינה ובקרח, וכן למד קורסים שונים בבישול במלונות ומסעדות. הוא גם סיים בהצלחה את הקורס לטבחות בלוצרן, ביה"ס למלונאות בשוויץ. עם השיבה לארץ הועסק רוברג במלון "פלאז'ה טבריה", במלון "נפטון" אילת, במלון "נוף גינוסר" בקיבוץ גינוסר ובחמת גדר, כשף ומנהל מזון ומשקאות, עד שלבסוף פנה לעסק משלו ופתח את מסעדת "רוברג", כשבמקביל הוא עוסק בעבודות ייעוץ ולימוד נוספות. לאילן רוברג 32 שנות ניסיון בעבודתו כשף וכיועץ גסטרונומי. מרשים!

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על