מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


אם אתם יותר בעניין של עיקריות איטלקיות, ואפשר להבין אתכם אם זה המצב, תוכלו ללכת על פיצה שנאפית במקום, כמו למשל: פיצה פסטו ברוטב פומודורו, נגיעות פסטו ביתי בשמנת וגבינות מוצרלה ופרמז'ן; וגם פיצה ארבע גבינות עם מוצרלה, פרמז'ן, קממבר וקשקבל, רוטב פומודורו ופלפלים, ויש עוד. בא לכם פסטה? ל"רפאלו" יש לזניות, ורביולי וכן פסטות מסוג פנה, פטוצ'יני, לינגוויני ופוזילי. לא נתחיל לפרט את זוגי הרטבים המגוונים. יש המון ושווה לחזור ל"רפאלו" יותר מפעם או פעמיים כדי פשוט לנסות את כולם.

בבר של "רפאלו" מוצע מגוון רחב של אלכוהול לכל סוגיו ובנוסף 25 סוגי בירות ועוד 5 סוגים שנמזגים מהחבית ולסיום 40 יינות בוטיק הנעים בין ישראל לארץ המגף! הבר הזה הפך לסיפור הגדול של תרבות הבילוי החדשה של אילת, והוא מתמלא באופן קבוע עוד בשעות המוקדמות של הערב. אבל אתם כבר בפנים ויש לכם מקום אז קודם כל בין מנה לבנה פרגנו לעצמכם שתייה כלשהי, ובכלל קחו את הזמן כי יכול מאוד להיות שעוד מעט תתחיל במקום הופעה שווה, כי גם זה חלק מהכיף שמציע "רפאלו" שבו ממוקמת במה קטנה עליה מופיעים טובי המוסיקאים של אילת, במסגרת הבמה הפתוחה, הג'ם סשן, או במסגרת להקת הבית המארחת מדי פעם מוסיקאים נוספים. אלו עורכים ערבי מחווה לאמנים מוכרים ואהובים ומוסיפים לבילוי הטעים והכל כך נעים ב"רפאלו" את הטאץ' המדויק שהופך אותו להיות ה-בילוי של אילת בהא הידיעה.
מאת: מערכת ROL
רפאלו בים האדום
"רפאלו" הוא שם דבר בסצנה הקולינארית ובחיי הלילה של אילת. תמצאו שם אוכל איטלקי משובח, אווירה נהדרת שכוללת גם הופעות חיות ובכלל הרבה אהבה למוזיקה, ואת כל אלו מגבה צוות מקצועי וידידותי. בקיצור – יציאת חובה!
את "רפאלו" תמצאו באילת, במיקום סופר-מרכזי במרכז התיירות החדש, וטוב שכך, כי מדובר בבר-מסעדה שממש ממש לא תרצו לפספס. המקום מתפרש על פני שני מפלסים. בקומת הכניסה יש בר ושולחנות צבעוניים. ואילו במפלס העליון, השקט והאינטימי יותר, יכול להיות נהדר לבלות עם החבר'ה או אפילו לערוך שם אירועים. המקום פועל לפי קונספט מאוד נבון – עד השעה אחת-עשרה בלילה הוא מסעדה איטלקית מצוינת, וכך הוא זורק את הסינר והופך לבר תוסס ומלהיב.

על התפריט אמון השף והבעלים אחיעד לוי ויש ללוי הרבה פיתויים שאחרי שתטעמו מהם תגלו שהם לא רק נשמעים נהדר – הם גם ממש ממש טעימים. בין השאר מציע התפריט מבחר מנות ראשונות כמו: רפאלו ברושטה – פרוסות לחם שום קלויות עם שמן זית וממרח עשיר של עגבניות ובזיליקום; פטריות ממולאות בגבינות קממבר ופרמז'ן בלוויית רוטב השף; ופטריות ממולאות בשרימפס, גבינות מובחרות ועשבי תיבול, לחובבי הבריאות יש גם סלטים (מה תאמרו למשל על סלט ורדי – שמשמעו ירוק – שבו מככבים עלי חסה, עלי בייבי, נבטים סיניים ובצל ירוק וגם אבוקדו בעונה, וכל זה ברוטב ויניגרט?).

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על