מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 13.12.2017


כאות הזדהות וסתם ככה כי בא לנו, החלטנו להשיק גם כוסית לעת ערב. קמפרי טוויסט לגברת, וקמפאשן לאדון. השקה, מבט ונשיקה. הדרינקים היו מעולים והפכו אותנו לרבע מרחפים... חיש קל אחר-כך הגיעה לשולחננו גם פוקצ'ה בליווי מטבלים ייחודיים, הנעשים במקום ומשתנים מדי יום. אנו הגרלנו יום עם טפנד זיתים וגוואקמולי חצילים ונענע – מקורי, טרי וטעים.

ואז העיקריות הונחו לפנינו – רביולי גבינות ברוטב בזיליקום ועגבניות שמר על איזון מופתי בין חמיצות העגבניות לשמנמנות הגבינות והיה לשירת פבארוטי בפי. ד' יקירי, שגם הוא אדם של שילובים, בחר בלזניה בשר טלה ברוטב בשמל, עם גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות ורוטב רוזה. המנה הייתה עשירה בטעם ובמראה, וד' התמלא שמחה ושביעות רצון.

בקצב המוזיקה ה'ארוס רמזוטית' הנעימה שברקע, ועם הליווי הצמוד של צמד המלצריות נטע ויעל, הזמנו קפה וקינוח: טארטאטן בננות בקרמל עם גלידת וניל, שהיה מעולה בזכות הבחירה של המטבח לתת לנו ליהנות מהניחוח המשכר של הבננות בלי להעמיס על המנה עודף מתיקות. ביחד עם הקפה הקטן שהשקנו נהנינו מאוד. פשוט כך. יצאנו מ"פומודורו" שלובי ידיים, שבעים וממלמלים באיטלקית שעוד נחזור למסעדה המשובחת הזו. זה ברור.
מאת: אודליה צדוק
טרטוריה לכל מטרה
"פומודורו", מסעדה איטלקית ותיקה ואהובה השוכנת באזור התעשייה פולג נתניה, חידשה לאחרונה את פניה, וזכתה לעיצוב מודרני. ביקור במקום מעניק למבקרים רווח כפול – גם אוכל משובח וגם אווירה נעימה ומושקעת
מסעדה: קיטשן בר
"פומודורו", שממוקמת במתחם פולג בנתניה, פועלת כבר שבע שנים. אתם תקראו לה מסעדה איטלקית, אני אקרא לה Little Italy, ותאמינו לי שאני לא סתם מתלהבת. כשנכנסנו, בן זוגי ואני, ל"פומודורו" בשעת בין ערביים, נתניה עדיין המתה אנשים, אך בתוך המסעדה הנעימה חיכתה לנו פינה שקטה עם עיצוב מוקפד ואלגנטי, ועם רוגע ושקט שחשבנו שאפשר למצוא רק באירופה. חלל המסעדה מכיל ספות עור, כיסאות עץ, ושני אהילי ענק. קירות המסעדה מארחים תמונות רומנטיות שלכדו את תשומת ליבנו: רקדנית מהפנטת, זוגות שטים בגונדולות ונציאניות... Little Italy כבר אמרתי?

אחרי שד' ואני הצלחנו לנתק את אחיזת הידיים, עיינו בתפריטים כשהחיוך לא מש מפנינו. אחרי דיון מלא חיבה החלטנו שבהנאות אסור לחסוך והלכנו על כל הקופה – ראשונה, עיקרית וקינוח! הליידי פתחה ב"אינבולטיני חצילים", שכן התיאור: "גלילות חצילים במילוי גבינת עיזים ובזיליקום על מצע רוטב עגבניות ושמנת חם" נשמע כל-כך איטלקי ומגרה לחלוטין עד שאי-אפשר היה שלא להזמין את המנה. מהר מאוד התגלה שהשם לא רק הבטיח אלא גם קיים - המנה הייתה טעימה. גלילות החצילים הפכו בצדדים למעט קריספיות, והשתלבו עם רוטב הרוזה, ששודרג עם חתיכות עגבניות מיובשות. ד' יקירי לקח סלט ירוקים ופטריות פורטבלו חמות, שהגיע עם חתיכות גבינת פטה פריכות, כשהכול עטוף בוויניגרט תפוחים מעולה ומאזן. המנה הייתה מרעננת וקלילה, משולבת חם וקר, חמוץ מול קרמי – טעמים הפוכים שיוצרים תענוג בפה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7084 מסעדות במאגר
”  “ על