מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017


מגש הטאפאסים הונח על שולחננו תוך עוד בזמן שאכלנו מהמרק המעולה. המגש כלל רוטב צ'מיצ'ורי, סלט אבוקדו, חמאת טרגון שנעשית במקום, אנטיפסטי, סלט כרוב, לחמג'ון וסלט חצילים. עדי המלצרית המהממת שלנו דאגה שנקבל מהר את הלחם, כי עם מראה עיניים כזה מלבב, לא יכולנו לעצור את עצמנו. אני שלפתי מזלג והתחלתי לטעום מכל טאפאס. למרות שהכל היה טעים-טעים, הכי אהבתי את הלחמג'ון! רוטב השום לימון שלו כל כך הוסיף לו, שגם טרפתי את המנה של דנה. האנטיפסטי היה גם הוא נהדר במיוחד. בעודי טועמת מכל הבא ליד הכריזה דנה: "וואי, הלחם הזה ממש טעים, ממש ככה בלי כלום". למרות שאני ככה מנסה להימנע מלחם לא התאפקתי וטעמתי טיפה עם האבוקדו. צדקה דנה! ממש הכל טעים, גם הלחם!

בהתבוננות בתפריט המפתה של "אולס" מנת הסלמון בפאנקו בתוספת רוטב חלב קוקוס וחמאת בוטנים צדה את עיניי ממבט ראשון. לא עצרתי את תשוקתי והזמנתי אותה לעיקרית. מכיוון שהטאפאסים כבר התחילו למלא את בטני, לא לקחתי כתוספת פירה, אורז או תפוחי אדמה כפי שהמסעדה מציעה, אלא סלט ירקות קצוץ דק. דנה התענגה על מנת פרגית במרינדה. שתי המנות הגיעו על פלנצ'ה לוהטת, ועשו לנו עוד מקום בבטן עם רחשי הפלנצ'ה המתפצפצים. היה ממש כיף לאכול מנת סלמון עם טוויסט קראנצ'י של פאנקו. רק להוסיף טיפה לימון ולאכול. דנה ואני היינו עסוקות במנות, היה לנו כל כך טעים שלא יכולנו לעצור, ורק כשהרמתי את הראש ראיתי שדנה בדיוק סיימה את מנת הפרגית שלה. ממש הצבענו בפה – עשינו לייק גדול לעיקריות!

עדי המקסימה המליצה לקינוח על מנת פרמידה אולס, שמכינים במקום, עם סנדוויץ' עוגיות שוקולד ממולא גלידת נוגט, בתוספת קצפת, והכי חשוב – ברוטב שוקולד מטריף. לא יכולנו להישאר אדישות להר המקסים הזה. שלפנו כפיות והתחלנו לחפור בסנדוויץ' המדהים. הכל היה כל כך טעים ואנחנו, שכלל שלא נמנות על אוהבות השוקולד, לא יכולנו להפסיק לטרוף. אפילו דנה, שתמיד נמנעת ממתוק, לא הפסיקה להתפעל ולגרוף עוד טיפות מרוטב השוקולד. זה היה מחזה שמצריך חגיגה. אז בלי לחשוב פעמיים קבעתי עם דנה לחזור גם ביום חמישי לחגוג ב"אולס" ולעשות גלים.
מאת: אודליה צדוק
עושים גלים ונהנים מאוכל טעים טעים טעים!
מסעדת "אולס" השוכנת בחוף ראשון לציון היא תענוג צרוף של אוכל משכר, אווירה מנצחת, ופינוקים מטריפים במחירים שווים לכל נפש. כשמתחשק לכם לבלות כהוגן – "אולס" היא התשובה!
בשנים האחרונות התפתחה הטיילת של ראשון-לציון והתהדרה בשלל מסעדות ומקומות בילוי. לפני שלושה חודשים הוקמה בה מסעדת "אולס" (שמשמעה 'גלים' בספרדית) – הספרדייה-איטלקית החדשה שגורמת לכולם לרצות לחגוג. זה מתחיל עם התפריט, שמתמחה בבשר ובטאפאסים, שכן, כל מנת בשר ב"אולס" מוגשת עם מגש טאפאסים טריים ולחם חם ומהביל (כל זאת בנוסף לתוספות המעלפות שלהם). התענוג ממשיך עם ארוחת הטעימות ש"אולס" מציעה, עם מרק היום, כריך אנטריקוט, מגש טאפאסים, לחם, פלטת בשרים של פרגית, קבב ופילה בקר, בתוספת אורז ותפוחי אדמה, כוס יין, וקינוח, וכל השלל הזה במחיר שווה לכל נפש, כל יום, כל היום.

ל"אולס" ערבי טברנה המתקיימים מדי יום חמישי בערב, במהלכם נערכות חגיגות עד אור הבוקר. פעם בחודש יש גם חגיגה ברזילאית עם השדרן קיקה סמואל. עם כאלה בשורות לא יכולתי להישאר אדישה. צלצלתי לדנה והתנעתי את רכבי לנוע לעבר ראשל"צ. הייתי חייבת לבדוק את כל הטוב הזה. חנייה הייתה בשפע ורוח הים בקרבת החוף נתנה לנו רוח גבית להיכנס מהר ל"אולס".

כשנכנסו התגלה לנו מסעדה ענקית ממש. מסתבר ש"אולס" יכולה לארח עד כ-2,000 איש בחלל המסעדה, במרפסת, בספות החוף ועל גג המסיבות שלה. כי ב"אולס" לא מפסיקים לחגוג. ובעצם במקרה שלנו החגיגות רק התחילו... אז בשביל שגם אני ודנה נחגוג, התחלנו את הערב שלנו עם מרק כתום. היינו חייבות לבדוק איך גיל קרוא, השף המהולל, מכין את המרק הכתום ב"אולס". המרק הגיע קרמי וקטיפתי. היה שווה לחצות את הרוח ולהיכנס ל"אולס" רק בשביל המרק הזה, שעוטר עם שבבי שקדים, והיה מדויק במליחותו ובמתיקותו. מעדן מלכים אמיתי – אפשר לומר, המעדן של החיים הטובים, כי ב"אולס" יודעים לחגוג טוב ולבשל טוב.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על