מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 15.12.2017


האנטריקוט היה חום ועסיסי, וגם גדולי האכלנים ישבעו לחלוטין מהכמות הנדיבה. חילופי שבויים בין שתי הצלחות הוכיחו כי שנינו עשינו עסקה מצויינת. הספריבס – שהירשנו לעצמנו לאכול בידיים – היה נימוח ונאכל עד העצם הקטנה שבמרכז כל חתיכה. המרינדה רבת המרכיבים העניקה לספריבס טעם מעודן מאוד.

הישיבה על הבר התאימה מאוד לארוחה תוססת שכזו, בניגוד למקומות רבים בהם אם תנסה לאכול על הבר תיתקל במרפק משמאל וצלחת תועה מימין, או בברמן עצבני. ב-"NG", כאמור, הבר מיועד גם לאכילה.

נחנו קמעא תוך ניהול שיחה ערה עם צוות הברמנים. השיחה לוותה בדג'סטיף הבית (שוט למונצ'לו המיוצר במקום) שהוגש לנו בשלב המתאים לאחר הארוחה. הדז'סטיף מוזל – 15 ₪ בלבד, ויש גם אפריטיף הבית (קמפארי) שמיועד לטרום הארוחה וגם הוא מוזל.

ברקע התנגנה מוזיקה בסגנונות שונים, שהשתלבה באווירה בלי לעשות חור בעור התוף. ככל שהערב כאן מתקדם, המוזיקה – והאווירה בכלל – הופכת מכזו שמתאימה למסעדה ביום לכזו של בר לילי. הסתכלנו סביבנו וראינו קהל מגוון, עושה רושם איכותי, אין תחושת פיק-אפ זולה באוויר. הקהל ברובו הוא בגילאי 25 פלוס ויש גם תיירים רבים מהמלונות באזור הטיילת.

אחרי כן הגיע קינוח בדמות קרם וניל קפה עם ריבת חלב, אגוזים ושוקולד (24 ₪), שגם למישהו שאינו חובב מושבע של מתוק (כלומר אני) היה סיום מתאים מאוד לארוחה שכזאת.

רצינו לצאת עם טעם אלכוהולי בפה וכך קיבלנו הרצאה מאלפת על קוקטיילי הבית המיוחדים שנעשים במקום, ולקחנו את האדום המומלץ (קמפרי, פסיפלורה ותפוזים). עם התידלוק אזרנו כוח ויצאנו, חן ואני, לדרכנו, אם כי אחרי ארוחה כזו ממש לא פשוט לנוע ברחובות העיר המתרוקנת. "NG", בר-בשר. זה בטח לא הביקור האחרון שלנו כאן.
מאת: תומר שי
NG – בר עם הרבה בשר
כשיושבים על הבר, אפשר לעשות יותר מאשר רק לשתות. אפשר גם לאכול בשר מצויין וליהנות משירות אישי. את זה למדתי במסעדת "NG", בר-בשר איכותי בשכונת נוה צדק. כהמלצת אורלי הברמנית, הזמנו סטייק אנטריקוט לצד ספריבס. ההשקעה בבשר מורגשת בכל נגיסה: האנטריקוט חום ועסיסי והמרינדה המיוחדת נתנה לספריבס טעם מעודן. גם אחרי האלכוהול, אני מספיק צלול כדי לומר: לכאן עוד אשוב
מסעדה: NG
כשיושבים על הבר, אפשר לעשות יותר מאשר רק לשתות. אפשר גם לאכול בכיף בשר מצויין, ללא צפיפות, וליהנות גם מאלכוהול טוב ומשירות אישי ונדיב. את זה למדתי במסעדת "NG", בר-בשר איכותי בשכונת נוה צדק התל אביבית. עם הגיענו אל המקום, קיבלנו חן ואני את המלצת הצוות וישבנו ליד הבר. כמובן שיש גם שולחנות, אך הבר כאן הוא גולת הכותרת – גם במיקומו המרכזי, החולש על המרחב הפנימי, וגם בעיצובו.

"NG" הוא מקום אלגנטי ונעים. ריהוט עץ נאה, נברשות מעוצבות, תמונות ייחודיות על הקירות. על העיצוב אחראית תות, אשתו של גיורא, אחד הבעלים. את התמונות, אגב, ציירה שיר אשכנזי, שחקנית, ציירת ואחותו של גיורא. היא גם עיצבה את הלוגו של המסעדה, ששייך לאותו סגנון ציורי מקסים. המסעדה שוכנת בבניין תל אביבי קלאסי מימי השכונה הראשונים. בחלל זה שכנה בעבר מסעדת "תמוז".

הקונספט הקולינארי של המסעדה, שמנהיג השף אופיר ג'ובאני, הוא תפריט הכולל מספר קטן של מנות בשריות, שכל אחת היא ברמה הכי גבוהה ומושקעת שאפשר. יש גם אופציות לצמחונים, אך הם לא יודעים מה הם מפסידים אם אינם מנסים את מנות הדגל הבשריות...

להמלצתה של הברמנית אורלי - שהפגינה במשך כל הערב חביבות גדולה מחד ושליטה מושלמת בכל פרט קולינארי ואלכוהולי מאידך – הזמנו כמנות ראשונות כבד עגל בריבת חצילים (52 ₪) וקרפאצ'יו (44 ₪). המנות הוגשו עם לחם טרי ורך והיו פשוט מצויינות. גלילי הקרפאצ'יו נאכלו במהירות והכבד נמרח על הלחם (במיקס עם ריבת החצילים). אין מה לומר, פתיחה חגיגית ביותר לארוחה, לצד וודקה אשכולית אדומה, שחן בחרה עבור שנינו.

ברור שהמלצתה של אורלי היתה תקפה גם למנה העיקרית. אל מקומנו על הבר מיד הגיעו סטייק אנטריקוט (מדיום ריר, 330 ג', 78 ₪) לצד ספריבס במרינדה מפתה שמרכיביה כה מגוונים שלא אתחיל אפילו לפרטם (94 ₪). אכן, מתברר כי לא לשווא נקרא המקום בר-בשר, ולא לשווא מתמחים כאן במנות דגל, שאיכותן מקסימלית. ההשקעה בבשר מורגשת בכל נגיסה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על